Amazon | Έρχονται νέες δικές του σειρές

Στο δρόμο που χάραξε το Netflix, με την επιτυχία του House of Cards, με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι και παραγωγό τον Ντέιβιντ Φίντσερ που κυκλοφόρησε αποκλειστικά από την πλατφόρμα, ακολουθεί και το Amazon.com.

Πιο συγκεκριμένα, το Amazon.com ανακοίνωσε πως θα λανσάρει δύο σειρές μέσα στο Νοέμβρη μέσω της πλατφόρμας Amazon Instant Video.

H πρώτη σειρά ονομάζεται Alpha House και είναι μια πολιτική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον John Goodman, γνωστό από τις ταινίες των αδελφών Κοέν, και κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο Amazon Instant Video και το lovefilm.com μετά από ένα πολύ επιτυχημένο πιλοτικό επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Άνοιξη. Το στόρι ακολουθεί τη ζωή τεσσάρων γερουσιαστών που ζούν κάτω από την ίδια στέγη, στην Ουάσινγκτον.

Η δεύτερη σειρά, επίσης κωμωδία, πιο νεανικού χαρακτήρα, έχει τίτλο Betas, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου και εξιστορεί τις περιπέτειες δύο νεαρών προγραμματιστών στη Silicon Valley, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο κοινωνικό δίκτυο.

Μάλιστα, και οι δύο σειρές θα προβληθούν με βάση το μοντέλο video on demand, όπου τα τρία επεισόδια θα είναι προσβάσιμα δωρεάν και μετά οι θεατές θα καλούνται να γίνουν μέλη της πλατφόρμας Prime Instant Video της Amazon, για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια, έναντι συνδρομής, από τον υπολογιστή ή οποιαδήποτε συμβατή συσκευή (tablets, smartphones κ.α.).

Δείτε το trailer της σειράς Betas!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;