Στο Π. Ηράκλειο και στην Αρτεμιδα οι κηδείες των δολοφονηθέντων

Από Irina_def 4 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, ενός εκ των δύο νεκρών της δολοφονικής επίθεσης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο, ενώ στην Αρτέμιδα, θα τελεστεί η κηδεία του Μανώλη Καπελώνη.

Μάλιστα, ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη με ανάρτηση του στο Facebook ζητάει στην κηδεία του παιδιού του να μην παρευρεθεί κανένας πολιτικός και κανένα κόμμα.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση:
«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3μμ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε ΑΙΜΑ το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του ούτε ΤΙΜΗ γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ στο οποίο φοιτά η ΕΙΡΗΝΗ η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ».

Tέλος, τo πρωί στον ΑΝΤ1 την επιθυμία του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη επανέλαβε και ο θείος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ