Τα μυστικά του αθάνατου Νίκολας Φλάμελ 5: Ο προδότης, του Μάικλ Σκοτ

Από neolaia.gr Team 24 Οκτωβρίου 2013

prodotis

Οι εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν το βιβλίο για εφήβους και ενήλικες, Τα μυστικά του αθάνατου Νίκολας Φλάμελ 5: Ο προδότης, του συγγραφέα Μάικλ Σκοτ.

Αλκατράζ: Μολονότι ο σύμμαχός τους, ο Δόκτωρ Ντι, έχει κηρυχθεί παράνομος, ο Μακιαβέλι και ο Μπίλι δε Κιντ θα εφαρμόσουν το σχέδιο που έχουν προτείνει οι Παλαιοί: θα αφήσουν τα τέρατα να φύγουν από το Αλκατράζ και να ξεχυθούν στο Σαν Φρανσίσκο, απειλώντας με αφανισμό το ανθρώπινο είδος.

Ντάνου Τάλις: Η Σκάθαχ, η Ζαν ντ’ Αρκ, ο Σεν Ζερμέν, ο Παλαμήδης και ο Σέξπιρ δεν έχουν βρεθεί τυχαία εδώ. Πρέπει να ταξιδέψουν στο χρόνο και να καταστρέψουν το Ντάνου Τάλις, προκειμένου να υπάρξει ο σύγχρονος κόσμος.

Σαν Φρανσίσκο: Το τέλος πλησιάζει. Ο Τζος Νιούμαν έχει επιλέξει πλευρά και δεν πρόκειται να είναι μαζί με την αδελφή του, τη Σόφι, και τον Αλχημιστή Νίκολας Φλαμέλ. Είναι αποφασισμένος να πολεμήσει στο πλευρό του Ντι και της μυστηριώδους Βιρτζίνια Ντέαρ. Αν η Σόφι δεν κατορθώσει να βρει τον δίδυμο αδελφό της προτού ο Δόκτωρ Ντι πραγματοποιήσει το σχέδιό του, τότε θα χαθούν τα πάντα – και για πάντα.

Πληροφορίες έκδοσης: Τιμή Πώλησης: 16,60 14,94 €, Σειρά: ΠΥΞΙΔΑ για εφήβους και ενήλικες, Ημ. Έκδοσης: 24/10/2013, Ηλικία: 14+, ISBN: 978-618-01-0231-4, Σελίδες: 416, Μεταφραστής: Βίκη Λιανού, Εικονογράφος: THE RANDOM HOUSE PUBLISHING GROUP INC (U.S.A.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ