Από τον στίβο στα θρανία δια χειρός ... ΞΥΝΗ

__________ 5 gia MME

11 «εισιτήρια» για το επαγγελματικό μέλλον των «χρυσών» αθλητών μας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ στις νέες εγκαταστάσεις του ομίλου στη Γλυφάδα

Αγωνίζονται και δίνουν την ψυχή τους για να διακριθούν για την Ελλάδα, ανυψώνοντας το εθνικό μας φρόνημα… Πιστός αρωγός στον Αθλητισμό και την εκπαίδευση των πρωταθλητών μας -ώστε να είναι εξασφαλισμένο το επαγγελματικό τους μέλλον μετά την καριέρα τους στο στίβο- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσέφερε 11 υποτροφίες σπουδών ύψους άνω των 70.000 ευρώ σε κορυφαίους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου, επισφραγίζοντας τη στρατηγική συμμαχία που έχει συνάψει με τον ΣΕΓΑΣ.

«Είναι ανάγκη οι αθλητές μας να φροντίζουν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και ο όμιλος ΞΥΝΗ είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η ομοσπονδία προς αυτήν την κατεύθυνση», επεσήμανε κατά την απονομή των υποτροφιών σπουδών στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης 57) ο κ. Γιάννης Μαμουζέλος, μέλος ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Οι 11 αθλητές και αθλήτριες παρέλαβαν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου το «εισιτήριο» για το μέλλον τους από τον αντιπρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Κωνσταντίνο Μακρή, στην ειδική τελετή απονομής ονομαστικών υποτροφιών -τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2013-2014- που διοργάνωσε προς τιμήν τους ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στις νέες εγκαταστάσεις του στα Νότια Προάστια.

Πιο συγκεκριμένα, 10 πλήρεις υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης, σε ειδικότητα της επιλογής τους, έλαβαν οι:

Νικολέττα Κυριακοπούλου (Τρίτη Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ελσίνκι-κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ στο Άλμα Επί Κοντώ), Αθανασία Πέρρα (Χρυσή Μεσογειονίκης στο Άλμα Εις Τριπλούν), Μιχάλης Σταματόγιαννης (Πρωταθλητής Ελλάδος- κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ στη Σφαιροβολία), Βούλα Παπαχρήστου (Πρωταθλήτρια Ευρώπης Νέων στο Τριπλούν), Ελισάβετ Πεσιρίδου (Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 100μ. μετ’ εμποδίων), Σπύρος Λεμπέσης (Έβδομος Ολυμπιονίκης στον Ακοντισμό), Ευαγγελία Γαλένη (Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Άλμα Εις Μήκος), Ιωάννης Ρουσάκης (Πρωταθλητής Ελλάδος Νέων στα 100μ.) , Γιώργος Κουτσοθεοδώρου (μέλος Εθνικής Ομάδας στα 100μ.), Ευθυμία Κολοκυθά (μέλος Εθνικής Ομάδας στο Άλμα Εις Μήκος).

Και 1 υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο MEDITERRANEAN COLLEGE, φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έλαβε η:

Ελένη Θεοδωρακοπούλου (Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Μεσαίες Αποστάσεις).

Εξάλλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας ΣΕΓΑΣ και Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, 10.000 μέλη της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ και του στίβου (εν ενεργεία αθλητές, κριτές, παράγοντες και εθελοντές), δικαιούνται σπουδές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ -Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας & Θεσσαλονίκης- στην προνομιακή τιμή των 2.500 ευρώ ανά έτος σπουδών, ήτοι έκπτωση 1.500 ευρώ σε τιμές τιμοκαταλόγου.

 Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;