Ακτινογραφίες αποκαλύπτουν τις πλαστικές επεμβάσεις της Μέριλιν Μονρόε

Εδώ και πολλά χρόνια ακούγονται φήμες για το αν είχε κάνει η Μέριλιν Μονρόε πλαστικές και τώρα φαίνεται να επιβεβαιώνονται!

Πιο συγκεκριμένα, το κινηματογραφικό σύμβολο του σεξ Μέριλιν Μονρόε είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη και στο σαγόνι, όπως αποκαλύπτουν οι ιατρικές σημειώσεις και έξι ακτινογραφίες, οι οποίες θα δημοπρατηθούν τον Νοέμβριο στην Καλιφόρνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Τζούλιεν, το μίνι ιατρικό ιστορικό της σταρ του Χόλιγουντ αναμένεται να πιάσει από 15.000 έως 30.000 δολάρια, ενώ οι σημειώσεις του πλαστικού χειρουργού Μισέλ Γκουρντέν δόθηκαν από τον ίδιο τον γιατρό ως δώρο στον άνθρωπο που τις πουλάει -ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Κανείς δεν πίστευε ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστική χειρουργική. Ήταν πάντα φήμες: είχε κάνει ή δεν είχε κάνει;» δήλωσε ο Μάρτιν Νόλαν, διευθυντής του οίκου δημοπρασιών.

«Όλοι πίστευαν ότι είχε τόσο φυσική ομορφιά που δεν ήθελαν να το αποδεχτούν».

Στις ιατρικές σημειώσεις η Μέριλιν φέρει το επίθετο Μίλερ, εκείνο δηλαδή του συζύγου της και θεατρικού συγγραφέα, Άρθουρ Μίλερ. Οι ακτινογραφίες που δημοπρατούνται έχουν ημερομηνία 7 Ιουνίου 1962 και δείχνουν τα οστά του προσώπου. Η Μονρόε είχε τηλεφωνήσει στον Γκουρντέν λέγοντάς του ότι έπεσε στη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη ακριβώς ημέρα η 20th Century Fox θα απέλυε τη διάσημη σταρ, επικαλούμενη τις απουσίες της ηθοποιού από το σετ της ταινίας Something’s Got to Give.

Τέλος, οι ακτινογραφίες τραβήχτηκαν δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;