Κασιδιάρης | ‘Αντισυνταγματική η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου’

Από Irina_def 3 Οκτωβρίου 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε πριν από λίγο από την Ευελπίδωνόπου, όπου είχε πάει για να συμπαρασταθεί στον αρχηγό του, και χαρακτήρισε αντισυνταγματική την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα, ο ίδιος, ο οποίος χθες πανηγύριζε με «ιδιαίτερο» τρόπο την δική του υπό όρους αποφυλάκιση, έκανε λόγο για «τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους», δηλώσεις που δεν είχε κάνει χθες, όταν οι δικαστικές αποφάσεις ήταν διαφορετικές.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους. Η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου είναι άδικη και αντισυνταγματική και κατόπιν εντολής ξένων κέντρων λήψεως αποφάσεων».

Επίσης, πρόσθεσε ότι τα τηλεφωνήματα δεν αποδεικνύουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος γνώριζε για τη δολοφονία στο Κερατσίνι και πως θα ζητηθεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του είχε δηλώσει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη, όταν ξεκινούσε η έρευνα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486