ΑΕΚ | Εγκρίθηκαν τα σχέδια του νέου γηπέδου

Από Irina_def 3 Οκτωβρίου 2013

50418-111793

Τα σχέδια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, τα οποία παρουσιάστηκαν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, εγκρίθηκαν από το Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, τα έργα ανέγερσης του γηπέδου θα ξεκινήσουν στις 10 Φεβρουαρίου του 2014, ενώ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2015.

Μάλιστα, όπως εκτιμάται, το γήπεδο όχι μόνο θα δώσει ζωή στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά θα ανοίξει και θέσεις εργασίας.

Το κόστος του θα φτάσει τα 65 εκ. ευρώ με αυτοχρηματοδότηση (χωρίς δάνεια) και θα έχει χωρητικότητα από 32.500 έως 34.000 θέσεις.

Επίσης, κατά την παρουσίαση, η δήμαρχος κα. Αποστολάκη τόνισε μεταξύ άλλων: «ομολογώ πως είμαι αρκετά χαρούμενη γιατί είναι μία σημαντική συνεδρίαση που θα καταγραφεί ως ιστορική στιγμή, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για την πόλη. Το παρελθόν δείχνει πως ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια δεν υπάρχουν ξεχωριστά», ενώ πρόσθεσε ότι «η ΑΕΚ θα γυρίσει σπίτι της. Πριν από τρία χρόνια είχα πει πως θα σταθούμε στο πλευρό της ΑΕΚ και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες για το σχέδιό της. Σήμερα με την παρουσίαση του πλάνου πιστοποιείται πως θα ξαναγεννηθεί μαζί με μία ομάδα και μία ολόκληρη πόλη. Η πρόταση δεν παρουσιάζει κανένα εμπόδιο υλοποίησης».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ