Κλωτσιές και φωνές από τους βουλευτές της Χ.Α. έξω από τα δικαστήρια

Από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έβγαιναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, όταν βρέθηκε μπροστά τους ένας εικονολήπτης.

Τότε, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, χωρίς χειροπέδες αυτή τη φορά και έχοντας ελεύθερα τα χέρια του δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του να χτυπήσει την κάμερα του εικονολήπτη του Reuters.

Στη συνέχεια, λίγα μέτρα πιο κάτω, στην έξοδο από τον χώρο των δικαστηρίων, ο Η. Κασιδιάρης είδε έναν ακόμη εργαζόμενο στον Τύπο σε απόσταση βολής και ενώ ο φωτογράφος είχε γυρισμένη την πλάτη δεν δίστασε να τον κλοτσήσει.

Αν και τα δύο χτυπήματα όπως φάνηκε τουλάχιστον στην κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό δεν φάνηκαν επικίνδυνα, ο κ. Κασιδιάρης μάλλον δεν είχε ξεσπάσει αρκετά καθώς στα πλάνα φαίνεται να σπρώχνει τον εικονολήπτη του σταθμού Alpha ο οποίος χάνει την ισορροπία του.

Μάλιστα, οι βουλευτές φώναζαν καθώς αποχωρούσαν από τα δικαστήρια: «Να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό. Θα καταρρεύσουν όλα, θα σας ξεφτιλίσουμε όλους. Ξεφτιλισμένα ανθρωπάκια του Μπόμπολα. Ξεφτίλες! Δούλοι είσαστε όλοι. Δουλάκια είσαστε και ανθρωπάκια», ενώ κι ο Ηλίας Παναγιώταρος φώναξε: «Σιχάματα, τώρα θα δείτε!».

Αμέσως μετά οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος έφτασαν στη ΓΑΔΑ για να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Τη στιγμή που έφτασαν εκεί και αντίκρισαν τους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, εξαπέλυσαν επίθεση κατά πάντων. Αποκάλεσαν και πάλι τους δημοσιογράφους «σιχάματα και ξεφτίλες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;