AIESEC | Moving-Forward

poster-3

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ως ο μεγαλύτερος παγκόσμιος φοιτητικός οργανισμός πάνω στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων των νέων, η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το Moving Forward στο πλαίσιο ενός διεθνούς συνεδρίου.

Η θεματική της ημερίδας είναι «Embrace Change» καθώς σε ένα κόσμο οικονομικής κρίσης και μιας ραγδαίας επιχειρηματικής πραγματικότητας, οι νέοι είναι πρωταγωνιστές της αλλαγής γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι φορείς της.

Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος, διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός στον κόσμο, με παρουσία σε 124 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια, ενώ αριθμεί πάνω από 86.000 μέλη. Όραμά της είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσω των εμπειριών που τους προσφέρει να τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολιτισμική και εργασιακή γνώση και κατανόηση, δημιουργώντας ένα διεθνές δίκτυο από φορείς αλλαγής που αποσκοπούν να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Η AIESEC έχει ως σκοπό την Ειρήνη και η Μεγιστοποίηση των Ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσα από την ενδυνάμωση των νέων ανθρώπων. Αυτό το επιτυγχάνει μέσω των προγραμμάτων της: ACT, πρόγραμμα συμμετοχής σε ομάδα. Explore, διεθνές πρόγραμμα κοινωνικής ανάπτυξης και Global Τalent, διεθνές πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δεύτερου Moving Forward και γιατί αξίζει να το παρακολουθήσετε ξανά, είναι οι συμμετέχοντες καθώς εκτός από Έλληνες φοιτητές και απόφοιτους θα είναι μαζί μας 250 μέλη της AIESEC από 30 χώρες της Ευρώπης και Αμερικής. Σε ένα χώρο λοιπόν με διαφορετικές κουλτούρες, πολιτισμούς, γνώσεις, μόρφωση, δεξιότητες, απόψεις και ιδέες οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν μέσα από ομιλίες ανθρώπων με εμπειρία και πετυχημένη πορεία στο χώρο τους καθώς και μέσα από διαδραστικά workshops και

Business Games. Στόχος λοιπόν, υπό τη θεματική του Embrace Change, είναι οι επιχειρήσεις έχοντας κοινό τους παρανομαστή την αλλαγή και τη καινοτομία να δώσουν τη δική τους οπτική για το πώς είδαν τη νέα πραγματικότητα ως ανάπτυξη και ταυτόχρονα να δώσουν ερεθίσματα, συμβουλές και πρακτική γνώση για το πώς οι νέοι μπορούν να ηγηθούν της αλλαγής και να επαναπροσδιορίσουν στόχους, μελλοντικά πλάνα και αναγκαίες δεξιότητες.

Είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε ότι συνεργάτες του “Moving Forward” είναι η PwC, η Kariera.gr, η P&G, το International MBA και η Ogilvy οι οποίοι και θα διεξάγουν σχετικό workshop ενώ οι υποστηρικτές της ημέρας, το ALBA Graduate Business School και η Teleperformance θα διεξάγουν το “Game of Change”, μια ευκαιρία να είσαι μέρος του κόσμου των επιχειρήσεων!

Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου 2013, στο The HUB Εvents (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα). Εύκολα προσβάσιμο μέσω της οδού Πειραιώς και από όλα τα μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Εγγραφή συμμετοχής:

https://www.eventora.com/en/Events/moving-forward-embrace-change-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
1'
20 - 24
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;