Άγρια κόντρα Βαξεβάνη – Θέμου

themos1

Συνεκδότης σας φέρνει παράνομα όπλα για τη Χρυσή Αυγή λέει ο Βαξεβάνης – Χαιρετίσματα στις πηγές του στην ΕΥΠ απαντά το «Πρώτο Θέμα»

Σε ραδιοφωνική του αναφορά σε εκπομπή Hot Doc Radio ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης συνέδεσε υπόθεση εισαγωγής 4.000 όπλων του πρώην εκδότη, όπως τον χαρακτήρισε, του «Πρώτου Θέματος», Αναστάσιου Πάλη, με τη Χρυσή Αυγή. Η καταγγελία Βαξεβάνη προκάλεσε την οργισμένη απάντηση της εφημερίδας του Θέμου Αναστασιάδη, στην οποία εκτός από την προαναγγελία μήνυσης και αγωγής, γίνεται λόγος για «απωθημένα με την εφημερίδα και τους συντάκτες της» του κ. Βαξεβάνη, με τον οποίο η εφημερίδα έχει διακόψει την επαφή της από την εποχή που εκείνος της πήγε ρεπορτάζ για τα «άδυτα της ΕΥΠ», το οποίο στη συνέχεια τους ζήτησε να μη δημοσιευθεί για να μη χαλάσει τις επαφές του με στελέχη των μυστικών υπηρεσιών, όπως υποστηρίζει το «Πρώτο Θέμα» ή «Πρώτο Θ-αί-μα», αν προτιμάται τη διατύπωση Βαξεβάνη.

Η ραδιοφωνική εκπομπή Βαξεβάνη:

Η απάντηση του Πρώτου Θέματος:

Χαιρετίσματα στις πηγές σου στην ΕΥΠ και στους φίλους σου επιχειρηματίες που αφαίρεσες από την λίστα Λαγκάρντ

Για μία ακόμη φορά ο «δημοσιογράφος» Κώστας Βαξεβάνης προχωρά σε άκρως υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα για το «Πρώτο Θέμα». Ο κ. Βαξεβάνης προφανώς έχει απωθημένα με την εφημερίδα και τους συντάκτες της. Οταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το «Π.Θ.» ο κ. Βαξεβάνης ήρθε και ζήτησε δουλειά, έδωσε ένα ρεπορτάζ για τα «άδυτα» της ΕΥΠ» και λίγες ώρες μετά κυριολεκτικά κλαίγοντας και εκλιπαρώντας ζήτησε να αποσυρθεί γιατί θα αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα από τις «πηγές του στην ΕΥΠ». Από τότε φυσικά δεν ξαναπάτησε το πόδι του στην εφημερίδα, αλλά έβαλε σκοπό του να την συκοφαντεί σε κάθε ευκαιρία. Με νέο άρθρο του ισχυρίζεται ότι «εκδότης του Πρώτου Θέματος» έχει σχέση με 4.000 όπλα που ήλθαν στην Ελλάδα αφήνοντας πολλά αβάσιμα, απαράδεκτα και άκρως επικίνδυνα υπονοούμενα για την εφημερίδα μας. Επειδή η λάσπη όμως απ’ όποιο λάκκο λυμάτων κι αν προέρχεται δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη:

α) Υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε κανείς εκδότης του «Πρώτου Θέματος» πέραν απ’ τους δημοσιογράφους που ήταν εξαρχής.

β) Οσοι συμμετέχουν στην εφημερίδα με ποσοστά είναι μειοψηφούντες και δεν είναι καν στο Δ.Σ. και ουδεμία σχέση έχουν με την εφημερίδα. Ειδικά το πρόσωπο που αναφέρει στο δήθεν ρεπορτάζ του ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

γ) Ως εδώ λοιπόν με την ύπουλη κατασκευασμένη στοχοποίηση. Καταθέτουμε αγωγή και μηνύουμε τον συκοφάντη, δήθεν δημοσιογράφο, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ, με αμοιβές εκατομμυρίων από την ΕΡΤ επί σειρά ετών, που βγάζει και βάζει ονόματα επιχειρηματιών από την λίστα Λαγκάρντ ανάλογα με τις επιλογές του, Κώστα Βαξεβάνη. Χαιρετισμούς στις πηγές του στην ΕΥΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;