Θεμα χρόνου ο εντοπισμός του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Π. Φύσσα

Το προφίλ του Γ. Ρουπακιά, δολοφόνου του Π. Φύσσα

Το κινητό του βασικού ύποπτου Γιώργου Ρουπακιά είναι το κλειδί για τον εντοπισμό του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι προχτές το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εντολή των αρχών για άρση απορρήτου των επικοινωνιών, έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία για το ακριβώς τι έγινε λίγο πριν τη δολοφονία.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο Γιώργος Ρουπακιάς δέχτηκε στο κινητό περισσότερες από μία κλήσεις για να πάει στο σημείο όπου δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Διαρροές από την ΕΛΑΣ επιβεβαιώνουν ότι,  όσα είπε η σύζυγός του, ότι ο Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια και έβλεπε το ματς του Ολυμπιακού, όταν ειδοποιήθηκε για να σπεύσει στην Αμφιάλη, ισχύουν. Είναι πιθανό μάλιστα ότι έχουν εντοπιστεί περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα, καθώς και επιτακτικά μηνύματα στο κινητό, τα κρίσιμα λεπτά πριν τη βιαστική αναχώρηση του Ρουπακιά και το φόνο.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη αναμένονται πλούσια στοιχεία όχι μόνο για τη συγκεκριμένη δολοφονία, αλλά και για τη γενικότερη οργάνωση της ΧΑ. τουλάχιστον στη Νίκαια, όπου ο Γ. Ρουπακιάς φαίνεται πως ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος.

Εξελίξεις βασισμένες στην άρση του απορρήτου αναμένονται από Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
1'
65 - 66
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;