H μπύρα GUINNESS γιορτάζει και φέτος την ημέρα του ARTHUR GUINNESS

2. AD 2012 BELFAST

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Ελλάδα θα συμμετέχει το τριήμερο 26-28 Σεπτεμβρίου στον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας του Arthur Guinness, ιδρυτή της GUINNESS™, μια γιορτή που ενώνει τους λάτρεις της μουσικής και της μπύρας GUINNESS™ σε περισσότερες από 55 χώρες!

Η Ημέρα του Arthur Guinness είναι εμπνευσμένη από τον ιδρυτή της GUINNESS™, ο οποίος κάνοντας πάντα τολμηρές και γενναίες επιλογές δημιούργησε όχι μόνο μια διαφορετική πραγματικότητα αλλά και μια από τις καλύτερες μπύρες στον κόσμο! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1,7 εκατομμύρια φίλοι της GUINNESS™ και λάτρεις της μουσικής από όλο τον πλανήτη θα συμμετάσχουν στον εορτασμό και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίους καλλιτέχνες σε μοναδικές εμφανίσεις!

Η Ελλάδα συμμετέχει δυναμικά στον εορτασμό της Ημέρας του Arthur Guinness προσφέροντας στους φίλους της αγαπημένης μπύρας τη δυνατότητα να κεράσουν την παρέα τους ένα pint GUINNESS™ στην μπυραρία της προτίμησης τους!

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 25/9, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της GUINNESS™ στο Facebook (facebook.com/guinnessgreece), να επιλέξουν 3 φίλους με τους οποίους θέλουν να εορτάσουν την ημέρα του Arthur Guinness, να τυπώσουν το voucher τους και να περάσουν αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την αγαπημένη τους μπύρα στην μπυραρία της επιλογής τους.

Επιπλέον η Ημέρα του Arthur Guinness θα εορτασθεί σε επιλεγμένα bars της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και επιλεγμένων πόλεων σε όλη την Ελλάδα με άφθονη μπύρα GUINNESS™ και πολλά συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα για τους fans της (Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/guinnessgreece).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εορτασμός της Ημέρας του Arthur Guinness σε όλο τον κόσμο συνεισφέρει ενεργά στο Arthur Guinness Fund. Πρόκειται για μια μοναδική παγκόσμια πρωτοβουλία της GUINNESS™ που στηρίζει ανθρώπους με όραμα και τόλμη στο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να προσφέρουν με το έργο τους σε τοπικές κοινωνίες.

Λίγα λόγια για τον Arthur Guinness & τη GUINNESS

Το 1759 ο Arthur Guinness υπέγραψε το διάρκειας 9,000 ετών μισθωτήριο συμβόλαιο με το παγκοσμίως δημοφιλές ζυθοποιείο St.James Brewery στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Από τότε, η μπύρα, GUINNESS έχει γίνει μία από τις πλέον διαχρονικές μάρκες στο κόσμο, μάρκα σύμβολο, έχοντας δεσμευτεί για την παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, για καινοτομία, κοινωνική & ανθρωπιστική συνείδηση. Η μπύρα GUINNESS παράγεται σε περίπου 50 χώρες ενώ απολαμβάνεται καθημερινά σε περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως.

Σχετικά με τη Μύθος Ζυθοποιία

H Μύθος Ζυθοποιία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Carlsberg.

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παράγει τις μπύρες Mythos, Kaiser, KaiserDoubleMalt, KaiserBlonde και Henninger, τις οποίες και διανέμει στη χώρα μας.

Ειδικά σε ότι αφορά στην μπύρα Mythos, την πιο διάσημη Ελληνική μπύρα στον κόσμο, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί τη μοναδική ελληνική μάρκα μπύρας που εξάγεται σε περίπου 40 χώρες και έχει επώνυμη ζήτηση και φανατικούς θαυμαστές.

Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: την δανέζικη Carlsberg, την μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον Ιρλανδέζικο μηλίτη Magners και τον Οίνο από μήλα Somersby, διευρύνοντας έτσι την ελληνική αγορά μπύρας και εκπαιδεύοντας τον έλληνα καταναλωτή σε νέες, ποιοτικές γεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;