Περισσότεροι από 100.000 θεατές στο Mad North Stage Festival by TIF!

MAD_ NORTH_STAGE_LOGO

Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, το Mad σε συνεργασία με την 78η ΔΕΘ, φιλοξένησε καθημερινά 30 από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες στο Mad North Stage Festival by TIF, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές μέσα σε 9 ημέρες.

Το Mad ανέλαβε φέτος για 1η χρονιά τη διοργάνωση, παραγωγή και καλλιτεχνική επιμέλεια του 9ήμερου Mad North Stage Festival by TIF, του νέου μουσικού θεσμού για τη Βόρεια Ελλάδα.

Με μοναδικές live εμφανίσεις, το MAD έκανε το κλείσιμο κάθε ημέρας της 78ης ΔΕΘ ξεχωριστό, όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για το κοινό της υπόλοιπης Ελλάδας που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί καθημερινά τις συναυλίες μέσω live streaming από το κανάλι του Mad στο ΥouTube www.youtube.com/madtvgreece, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 65.000 online views.

Οι παρουσιάστριες του Mad, Μαίρη Συνατσάκη και Άννα Πρέλεβιτs υποδέχτηκαν στη σκηνή του Mad North Stage Festival by TIF την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σήμανε και την έναρξη του 9ήμερου φεστιβάλ, τον Stan με τους Otherview και τους Professional Sinnerz, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Μακρόπουλο, τους Onirama με τους Stavento, τον Κώστα Μαρτάκη με τον Μηδενιστή, την Demy και τους Panik Stars, καθώς και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που με την live του εμφάνιση έκλεισε το φετινό φεστιβάλ.

Όλες οι εμφανίσεις από το Mad North Stage Festival by TIF είναι διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι του Mad στο YouΤube www.youtube.com/madtvgreece, ενώ θα προβληθούν σύντομα και από τα κανάλια του Mad σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;