Microsoft Office 365 University Edition

OFF12_Nikki_02

Το Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση είναι μια συνδρομή τεσσάρων ετών που απευθύνεται σε εγγεγραμμένους φοιτητές και σπουδαστές κανονικής ή μερικής φοίτησης, στο διδακτικό και το διοικητικό προσωπικό πιστοποιημένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Με το Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office σε δύο PC ή Mac και δύο smartphone ή tablet, θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher και Access για τον υπολογιστή σας Mac ή PC. Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο, γραφίδα ή οθόνη αφής.

Κάντε κλήσεις προς τηλέφωνα σε περισσότερες από 40 χώρες με 60 δωρεάν λεπτά διεθνών κλήσεων στο Skype ανά μήνα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα λεπτά διεθνών κλήσεων Skype, για να καλείτε τους φίλους και την οικογένειά σας είτε διαθέτουν λογαριασμό Skype ή όχι, στο κινητό ή το σταθερό τηλέφωνό τους. Χρησιμοποιήστε τα λεπτά διεθνών κλήσεων Skype από οποιαδήποτε συσκευή στην οποία υπάρχει εγκατεστημένο το Skype, είτε πρόκειται για το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet, την τηλεόρασή σας ή κάποια άλλη συσκευή.

Όλοι οι χρήστες του SkyDrive λαμβάνουν δωρεάν 7 GB χώρου αποθήκευσης στο SkyDrive. Με κάθε ενεργή συνδρομή στο στο Office 365 Ακαδημαϊκή Έκδοση λαμβάνετε επιπλέον 20 GB χώρου αποθήκευσης στο SkyDrive, έχοντας συνολικά 27 GB χώρου αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε τα επιπλέον 20 GB χώρου αποθήκευσης online για έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο, ώστε να μπορείτε να τα επεξεργάζεστε και να τα μοιράζεστε από σχεδόν όπου κι αν βρίσκεστε.

Το Office κατ’ απαίτηση σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές του Office σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο το Office. Για παράδειγμα, σε έναν υπολογιστή στη βιβλιοθήκη, σε ένα επιχειρηματικό κέντρο ή σε κάποιον υπολογιστή που δανειστήκατε από ένα φίλο. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης, επεξεργασίας και προβολής των εγγράφων του Office σε iPhone ή Windows Phone.

Μετά την αγορά του Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση από κάποιον συνεργαζόμενο αντιπρόσωπο, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Internet για να επαληθεύσετε την καταλληλότητά σας, προκειμένου να ενεργοποιήσετε το Office.

Για να εκτελέσετε με επιτυχία το Office σε υπολογιστή PC ή Mac, θα χρειαστείτε Windows 7, Windows 8 ή Mac OS X 10.6 ή μεταγενέστερες εκδόσεις. Το Office Mobile υποστηρίζει συσκευές Windows Phone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone OS 7.5 ή μεταγενέστερες εκδόσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;