OPEN DAY (ανοιχτή ενημέρωση) από το IST

OD (109)

Το IST διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013 ένα Open Day (Ανοικτή Ενημέρωση) έχοντας ως στόχο να ενημερώσει υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους για τα νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια University of London International Programmes και London South Bank University, καθώς και να τους δώσει την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των δύο αυτών πανεπιστημίων, αλλά και με καθηγητές του IST, ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες.

Αποτέλεσμα της συνεπούς και υψηλής ποιότητας σπουδών που προσφέρει το IST από την ίδρυσή του το 1989, είναι οι νέες συνεργασίες με τα προαναφερθέντα Βρετανικά πανεπιστήμια τις οποίες θα υλοποιήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Οι εκπρόσωποι των University of London International Programmes και London South Bank University αναφέρθηκαν στη νέα συνεργασία με το IST με τα θερμότερα λόγια, ενώ παράλληλα παρουσίασαν τα νέα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών, συνομιλώντας με φοιτητές και τους γονείς τους.

Το 2013 σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το IST, εποχή που επισφραγίζεται με διεύρυνση των συνεργασιών του με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού και νέα προγράμματα σπουδών. Επίκεντρό μας ο φοιτητής και κύριο μέλημά μας η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Σύντομο Προφίλ: IST

Tο IST είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών (συμπεριλαμβανομένων και ευέλικτων Supported Distance Learning προγραμμάτων) και διετών προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης σε τρεις ευρείς επιστημονικούς τομείς:

* Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες

* Επιστήμη Υπολογιστών – Πληροφορική

* Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST: www.ist.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;