Body language | Πώς να ξεχωρίσεις μια αγκαλιά που σημαίνει κάτι παραπάνω

86789

Δεν υπάρχει κάτι πιο σαφές στο λεξικό της γλώσσας του σώματος από την αγκαλιά. Όταν όμως κάποιος είναι κολλημένος στο φιλικό επίπεδο και… μπερδεύεται, αυτές οι αγκαλιές έχουν τρελό ενδιαφέρον.

Πώς να ξεχωρίσεις, λοιπόν, τις φιλικές αγκαλιές από τις “κάτι παραπάνω”:

Φιλική αγκαλιά
Αυτές μπορεί να διαρκούν λίγο περισσότερο από μια αγκαλιά χαιρετισμού μεταξύ φιλενάδων, αλλά η “είμαστε μόνο φίλοι” αγκαλιά πάει κάπως έτσι: Τα χέρια πάνε κάτω από τους ώμους του όταν αυτά πάνε γύρω από τα δικά σου. Μπορεί και να κινηθούν ίσως αν παραμείνεις στην αγκαλιά του αρκετά, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα απομακρυνθούν πολύ από την πλάτη σου ή το πάνω μέρος των χεριών σου. Μπορεί επίσης να έχει κι ένα πολύ γρήγορο πεταχτό φιλί στο μάγουλο, το οποίο μπορείς να αναλύσεις με βάση το πώς χαιρετάει άλλες κοπέλες.

Η “κάτι παραπάνω” αγκαλιά
Αν οι φιλικές αγκαλιές γίνουν φιλικότερες, τότε κάτι μπορεί να κρύβεται από πίσω. Όταν αγγίζει το στήθος του ενός το στήθος του άλλου, θεωρείται αγκαλιά καρδιάς-με-καρδιά. Είναι σίγουρα σημάδι ότι υπάρχει κάτι περισσότερο εκεί απ’ όπου προήλθε αυτό. Και η θέση των χεριών είναι κλειδί. Αν τα χέρια “περιφέρονται” πάνω σου περισσότερο απ’ ότι συνήθως, δεν είναι η φαντασία σου. Αλλά η δική του.

Η αγκαλιά “δεν υπάρχει αμφιβολία”
Είτε είσαι σε μια σχέση είτε όχι, όταν υπάρχει επαφή του κάτω μέρους του σώματος σε μια αγκαλιά, τότε εσείς οι δύο ή έχετε κάνει σεξ είτε πρόκειται να κάνετε σύντομα. Όταν μάλιστα ένας άντρας σε αγκαλιάζει από πίσω, τότε δεν μπορεί καν να περιμένει να σε πετύχει μόνη σου. Όσο μεγαλύτερη η διάρκεια κι όσο πιο έντονο το σφίξιμο της αγκαλιάς, τόσα περισσότερα συναισθήματα κρύβει και δείχνουν αφοσίωση όταν γίνονται σε δημόσιο χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
45'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
45'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 3 
 2