Beach House Closing Festival | Bolivar Beach Bar

Burning down the Beach House!

Η καρδιά της πόλης θα χτυπήσει δυνατά στο Bolivar Beach Bar στους ρυθμούς του Beach House 013 “Closing” Festival το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου σε ένα house event που προμηνύεται αξέχαστο!

Πάρτε μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει:

▲Bolivar Beach Bar | Beach House Festival Closing 013 | SATURDAY 07 SEPTEMBER▲

directed by Graziella Kannelou

Οι λάτρεις της house dance σκηνής ανέδειξαν και φέτος το καλοκαίρι, το καλοκαίρι του 2013, το Bolivar Beach Bar στο απόλυτο place to be και το dance floor του σε πίστα απογείωσης προς ρυθμικούς, μαγικούς, μουσικούς γαλαξίες!

beach house closing

Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για τις μοναδικές βραδιές που μοιράστηκε μαζί του, το Bolivar Beach Bar στήνει ένα αποχαιρετιστήριο party για τους φίλους του, το Beach House “Closing” Festival, δίνοντας ραντεβού για τις καλοκαιρινές house βραδιές του επόμενου καλοκαιριού!

Save the date:
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 @ Bolivar Beach Bar!

Το dance floor του Bolivar Beach Bar υποδέχεται το παιδί- θαύμα David August, το αχτύπητο δίδυμο της groovy house Adana Twins, τον «παθιασμένο» μας Kiko Navarro παρέα με τις διαχρονικές επιτυχίες του, τον σύγχρονο αλχημιστή της house, Kolombo, ενώ το warm up αναλαμβάνουν οι «δικοί» μας Adrianos Papadeas, George Seragos, Dino MFU, dj Skinny και Sol Element/ Sotiris Soulfellaz.

also Moderator Dancers, Acrobats, Pyro Show, Art Market

Ηot διάθεση, καταιγιστικά groovy vibes, κορμιά που πάλλονται και η αφρόκρεμα ξένων και Ελλήνων djs να τα δίνει όλα στα decks του Bolivar Beach Bar! Sexy παρουσίες που δίνουν τον ρυθμό, ακροβάτες, pyro show που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο της διασκέδασης, art market με τις πιο in fashion δημιουργίες, όλοι, θα βρίσκονται εκεί, στο Bolivar Beach Bar!

David August (live act)

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του David August στo Bolivar Beach Bar είναι πλέον talk of the town ανάμεσα στους λάτρεις της dance σκηνής. Ο David August είναι ό,τι πιο hot και καινοτόμο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα διεθνή decks. Όταν ήταν 5 χρονών έκλαιγε γιατί βαριόταν τα μαθήματα πιάνο! Σε καλό του βγήκε όμως! Λάτρεψε τη μουσική και σήμερα ο David August “ακούγεται” παντού, σαν μια μανία που εξαπλώνεται. Μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι ένας από τους ελάχιστους dj στον κόσμο που, σε ηλικία 17 ετών, κατάφερε να παίξει για μια ολόκληρη βραδιά παράλληλα με τον Carl Cox. Μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο University of Arts του Βερολίνου και τα πιο ΗΟΤ club του κόσμου σε Βέλγιο, Άμστερνταμ, Λονδίνο, Αμβούργο, Μόναχο, Βερολίνο!

Το 2009 «έκανε πάταγο» με το breakthrough hit “Moving Day”, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη άκρως επιτυχημένα Eps, τα “Peace of Conscience” και ” You go to love me”, όλα παραγωγές της Diynamic. Κλείνοντας το μάτι στην κλασική ηλεκτρονική μουσική δημιουργεί φρέσκες “γεμάτες συναισθήματα” συνθέσεις που συνδυάζουν τη tech και τη house, και έχει τα μάτια και την ψυχή του πάντα στραμμένα στο dance floor!

Έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, για μια και μοναδική εμφάνιση στις 7 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar.

Μην χάσετε την εμφάνιση του!

https://www.facebook.com/davidaugustmusic?fref=ts

Adana Twins

Η groovy house μουσική βρίσκει τους απόλυτους εκφραστές της, στους χαρισματικούς Adana Twins. Το αχτύπητο δίδυμο (Take it Easy & Freezo) που έχει παρασύρει το κοινό όλων των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης σε ένα ατέλειωτο dance party, ετοιμάζει βαλίτσες για το Bolivar Beach Bar φέρνοντας μαζί του τις κορυφαίες επιτυχίες του. Οι Adana Twins έκαναν το ντεμπούτο τους στις αρχές του 2012 με το “Everyday”. Το “Strange” σάρωσε τα charts και ο Pete Tong τους συμπεριέλαβε στα 13 σημαντικότερα ονόματα παγκοσμίως για το 2013.

Το Γερμανικό deep house “δίδυμο της επιτυχίας” θα είναι εδώ, στο Bolivar Beach Bar. Eσείς;

https://www.facebook.com/adanatwins?fref=ts

Kiko Navarro

Με μότο “οι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να σταματούν να χορεύουν” ο παθιασμένος – σα γνήσιος Ισπανός- με τη μουσική, διεθνούς φήμης dj Kiko Navarro έρχεται για να μας μυήσει στις μουσικές του! Στα set του συνδυάζει νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics, πολλές και διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco. Τα tracks από το album του “Perceptions” δεν λείπουν από καμιά play list που σέβεται τον εαυτό της! Διαχρονικές επιτυχίες του όπως τα “Soñando Contigo”, “Siempre”, “Lovery” και πολλές άλλες θα ακούσουμε όταν «αναλάβει» τα decks . – Πού; στο Bolivar Beach Bar –Πότε; στις 7 Σεπτεμβρίου!

https://www.facebook.com/pages/Kiko-Navarro/147033441282?fref=ts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;