Το fannatics.gr γιορτάζει #annavissi40years

 

H συμπύκνωση χιλιάδων οπτικοακουστικών πληροφοριών από τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση μέσα σε μία μόνο διαδραστική welcome page είναι κάτι που κανείς δεν θεωρούσε εφικτό!

Κι όμως! Έγινε πραγματικότητα μέσω του νέου εορταστικού web app τουfannatics.gr και το#annavissi40years γίνεται μέρος της καθημερινότητας των επισκεπτών, αφού κάθε φορά που μπαίνουν στο fannatics.gr περνούν πρώτα από μια μοναδική στην οποία βλέπουν ένα στοιχείο από τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση!

Με ένα click, 40 χρόνια της πιο εντυπωσιακής καριέρας ξεδιπλώνονται μπροστά σου!

Ο επισκέπτης μπορεί με ένα απλό refresh να δει το επόμενο στοιχείο ενώ αν θελήσει να τα δει όλα θα χρειαστούν μερικές χιλιάδες refresh! Έτσι η σελίδα γίνεται… εξάρτηση και η είσοδος στο fannatics.gr αποκτά το στοιχείο του απρόβλεπτου, αφού ο κάθε χρήστης βλέπει ξεχωριστά δεδομένα. Η σελίδα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δείξει στους φίλους του την κάθε μοναδική σελίδα, αφού με ένα μόνο κλικ, μετατρέπετε αυτόματα σε χρωματιστό banner έτοιμο να μοιραστεί σε Facebook και Twitter!

Ένας εορτασμός για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση δεν θα ήταν ολοκληρωμένος χωρίς την συμβολή των fannatics οι οποίοι μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στο αφιέρωμα φτιάχνονταςτα δικά τους Τop 5 από τα αγαπημένα τους τραγούδια, εμφανίσεις, iconic outfits και hairstyles της Άννας. Το στοιχείο της διαδραστικότητας συμπληρώνεται μέσω των άφθονων Τop 40 τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν από τα μέλη μας στο forum.

Το #annavissi40years το συμπληρώνουν τα Celebrity Top-5 που μαζέψαμε με τα Τop 5 αγαπημένα τραγούδια της Άννας από γνωστά πρόσωπα της μουσικής, της τηλεόρασης και του περιβάλλοντός της. Οι αγαπημένες μας Σοφούλα και Νίκη Βίσση, η Σοφία Καρβέλα, η Χριστίνα Κρόκος, η Εβελίνα Παπούλια, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Τάσος Τρύφωνος, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, η Χριστίνα Πολίτη, ο Χρίστος Ολύμπιος και ο Νικόλας Καραγκιαούρης είναι μερικοί από όσους μας έχουν ήδη στείλει τις προτιμήσεις τους!

Τέλος το fannatics.gr μέσω του #annavissi40years εγκαινιάζει το νέο του project με τίτλο Anna Vissi Quotes όπου μέσα από 300 βίντεο με ατάκες της Άννας από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις σε ένα νέο κανάλι μας στο YouTube και ενός νέου λογαριασμού στο Twitter θα μεταδίδει καθημερινά το #vissowisdom. Το Anna Vissi Quotes εμπλουτίζει το εορταστικό web app του fannatics.gr με περισσότερες από 30 σπανιότατες συνεντεύξεις της Άννας Βίσση από το παρελθόν που ξαναβλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δ.Τ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;