OTE TV | Τι θα δούμε φέτος!

OTE TV movies&series

Μία πλούσια τηλεοπτική σεζόν που τα έχει όλα θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV από το Σεπτέμβριο. Με πάνω από 200 live αθλητικές μεταδόσεις το μήνα από τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως, περισσότερες από 1.000 ταινίες το χρόνο και 25 πρεμιέρες το μήνα, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, ο OTE TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο μπουκέτο καναλιών στην αγορά.

Στις 29 Αυγούστου, ο OTE TV προσθέτει ένα ακόμη αθλητικό κανάλι, το OTE Sports 5 και αναβαθμίζει το OTE Sports 3 σε HD, για ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις σε υψηλή ευκρίνεια, αυξάνοντας σε 5 τα κανάλια OTE Sports, από τα οποία τα 3 είναι High Definition.

Αθλητικά

Με πάνω από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα, ένα νέο κανάλι OTE Sport σε High Definition και συνολικά 9 αθλητικά κανάλια (5 κανάλια OTE Sports, Eurosport HD, Eurosport 2, Extreme Sports & Motorvision HD), τη νέα σεζόν οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικό περιεχόμενο και κορυφαίο θέαμα σε υψηλή ευκρίνεια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ.

  • Ο OTE TV προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα, με τα καλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό και Γερμανικό, καθώς επίσης τα Κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας.
  • Από τις ελληνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας και της Football League. Θα καλύψει επίσης τους προκριματικούς αγώνες της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ 2014.
  •  Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να απολαύσουν το NBA και τους αγώνες του Ευρωμπάσκετ 2013 σε High Definition, καθώς επίσης το ισπανικό πρωτάθλημα ACB.
  • Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους τις καλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως, Formula 1, Moto GP και WRC.
  • Σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις τένις, βόλεϊ και χάντμπολ θα προβάλλονται επίσης στον OTE TV και τη νέα σεζόν.

Το αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV υποστηρίζουν η έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα, οι ποιοτικές εκπομπές και τα pre/post game shows των καναλιών OTE Sports.

Ταινίες & Σειρές

Με 8 κινηματογραφικά κανάλια και κανάλια με σειρές και έχοντας εξασφαλίσει συμφωνίες με κορυφαία χολιγουντιανά στούντιο και ανεξάρτητες εταιρείες διανομής, ο OTE TV προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

  • Μεγάλες πρεμιέρες περιμένουν τους συνδρομητές του OTE TV στα κανάλια OTE Cinema από το Σεπτέμβριο, όπως τα οσκαρικά «Υπηρέτριες», «Ο Έρωτας της Βασίλισσας», «Ο Παράδεισος είναι μακριά», αλλά και κορυφαία blockbusters («Oblivion», «Gangster Squad») μέσω της υπηρεσίας OTE Cinema On Demand.
  • Νέοι κύκλοι κορυφαίων σειρών κάνουν πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV τη νέα σεζόν, όπως ο 3ος κύκλος του «Sherlock» λίγες μέρες μετά το BBC, αποκλειστικά στο ΟΤΕ Cinema 1 HD, ο 3ος κύκλος «Homeland» και 4ος κύκλος «Walking Dead», αμέσως μετά την Αμερική, στο κανάλι Fox, κα.
  • Το OTE Cinema 3, το μοναδικό κανάλι αποκλειστικά αφιερωμένο στον ελληνικό κινηματογράφο, θα φιλοξενήσει αγαπημένες κλασικές και σύγχρονες ταινίες, αλλά και μοναδικά αφιερώματα στους Αλέκο Αλεξανδράκη, Μαίρη Χρονοπούλου και Αλέκο Σακελλάριο.

Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια περιμένει αυτή τη σεζόν τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV και μέσα από τα κανάλια με παιδικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ, μουσική και lifestyle της πλατφόρμας. Το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV (full package), με πάνω από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε ποιότητα HD, διατίθεται στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, με μόνο 21,90 ευρώ1 το μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;