47675-106084

“Καθώς βρίσκομαι στη μετάβαση προς τη νέα φάση της ζωής μου, θέλω όλοι να ξέρουν τον πραγματικό εαυτό μου. Είμαι η Τσέλσι Μάνινγκ, είμαι γένους θηλυκού”, αναφέρει ο 25χρονος Μάνινγκ στη δήλωση που αναγνώσθηκε από την εκπομπή “Today” του τηλεοπτικού δικτύου NBC News.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ, πρώην αναλυτής πληροφοριών, ο οποίος καταδικάσθηκε χθες Τετάρτη σε κάθειρξη 35 ετών σε στρατιωτική φυλακή, επειδή διέρρευσε στον ιστότοπο WikiLeaks περισσότερους από 700.000 διαβαθμισμένους φακέλους, βίντεο από το πεδίο της μάχης και διπλωματικά τηλεγραφήματα, δηλαδή τη μεγαλύτερη διαρροή διαβαθμισμένων αμερικανικών ντοκουμέντων στην ιστορία των ΗΠΑ, αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του πως είναι γένους θηλυκού και θέλει να ζήσει ως γυναίκα με το όνομα Τσέλσι.

“Με δεδομένα το πώς αισθάνομαι και το πώς έχω αισθανθεί από την παιδική μου ηλικία, θέλω να αρχίσω ορμονοθεραπεία το συντομότερο δυνατόν”, αναφέρει ο Μάνινγκ. “‘Ζητώ επίσης να αρχίσετε από σήμερα να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου με το νέο μου όνομα και να χρησιμοποιείτε τη θηλυκή αντωνυμία”.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Μάνινγκ, ο Ντέιβιντ Κουμπς, δήλωσε στην εκπομπή ότι περιμένει πως ο Μάνινγκ θα πάρει χάρη από τον πρόεδρο Ομπάμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;