Camping στην Άνδρο | Ό,τι πρέπει να ξέρετε

άνδρος

Η επίσκεψή μου στην Άνδρο ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, που όμως αποδείχτηκε λίρα 100. Γιατί; Δύο ώρες δρόμος από Ραφήνα, φτηνά ακτοπλοϊκά, ωραίες παραλίες με μπιτσόμπαρα και υψηλών προδιαγραφών camping!

Για το camping συγκεκριμένα:

  • Βρίσκεται 10′ με τα πόδια από το λιμάνι (Γαύριο), όπου έχει συνεχόμενα δρομολόγια ΚΤΕΛ
  • Τηρεί πολύ υψηλά στάνταρς υγειονομικής καθαριότητας, τόσο στις τουαλέτες/ντουζιέρες, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο
  • Διαθέτει σκιά με κάλυψη περίπου 95% επί του συνολικού χώρου (καταλαβαίνετε ότι το νούμερο είναι αυθαίρετο απλώς προσπαθώ να πω ότι είχε παντού σκιά)
  • Έχει εντυπωσιακή πισίνα που είναι εξίσου πεντακάθαρη
  • Παρά τον μεγάλο αριθμό σκηνών, παραμένει ήσυχο και ασφαλές (αυτό αφορά τον κόσμο που μαζεύει)

Παραλίες Άνδρου

Σίγουρα το να πας στην Άνδρο χωρίς αμάξι είναι ένα θέμα καθώς οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες. Σε κοντινές (ως προς το Γαύριο) παραλίες, έχουμε όμως λύσεις. Τόσο ο Άγιος Πέτρος όσο και η Χρυσή Άμμος, αποτελούν κάτι παρά πάνω από “τίμιες” επιλογές.

Νυχτερινή Ζωή

Η λύση είναι μία, πάμε Μπατσί. Η χώρα βρίσκεται περίπου 50 λεπτά με το αμάξι από το Γαύριο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτάσεις μέχρι εκεί για να διασκεδάσεις. Πήγαινε να φας ή να θαυμάσεις τη θέα και τα σπίτια, αλλά μέχρι εκεί.

Το Μπατσί διαθέτει 3-4 μαγαζιά με κοκτέιλς, που θα σου προσφέρουν ότι έψαχνες να βρεις στη  νυχτερινή σου διασκέδαση, ανάλογα με τα γούστα σου.

Για φαγητό προτείνω το Άμμος και για ποτό το Barrio.

Επίλογος

Η Άνδρος είναι μία αρκετά decent (για να μην λέμε συνέχεια τίμια) επιλογή. Ένα νησί που κατοικείται κυρίως από Αθηναίους με εξοχικά και γεμίζει τα ΣΚ, που θα σου δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν το ενδιαφέρει ο τουρισμός, που απέχει μόνο δύο ώρες από την Ραφήνα, σχετικά ακριβό, αρκετά κομψό, με πολλές ωραίες παραλίες (όλοι μιλούσαν για Βόρι και Άχλα, που δυστυχώς δεν κατάφερα να προσεγγίσω) και μεγάλες αποστάσεις. Αν σου αρέσει το camping, έχεις μεταφορικό μέσο και θέλεις να λιώσεις το κορμί σου σε ένα μπιτς μπαρ, την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Φωτογραφία: TravelStyle.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;