Μερικοί από τους άπειρους λόγους για να γουστάρεις τον Μπατίστ στα πράσινα

batiste

Η επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο «τριφύλλι» ως τελευταία μεταγραφική κίνηση έμπνευσης Δημήτρη Γιανακόπουλου μιλά στις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού, γιατί καταρχάς μιλά στην καρδιά του ίδιου του Αμερικανού σέντερ, κάτι που δεν συναντάται ιδιαίτερα, όταν πολύ περισσότερο πρόκειται για ξένους αθλητές. Η αποθέωση που είχε δεχθεί και τα λόγια αγάπης που είχε αλλάξει με τη διοίκηση και τους φιλάθλους του ΠΑΟ προ μηνών στο ΟΑΚΑ, όταν είχε έρθει ως αντίπαλος με τα χρώματα της Φενέρ, αποδείχθηκε ο καλύτερος προάγγελος της πολυπόθητης «πράσινης» επιστροφής του.

Ας δούμε λοιπόν μερικούς από τους πάρα πολλούς λόγους που ικανοποιεί τους «τριφυλοφόρους» οπαδούς η επιστροφή του μέγα Μάικ…

– Ξεκίνησε ως ρολίστας ψηλός το 2003 που υπέγραψε στον ΠΑΟ και εξελίχθηκε με πολύ δουλειά και τις νουθεσίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της ομάδας!

– Παίζει το πικ εν ρολ με τον Διαμαντίδη με «κλειστά μάτια»…

-Αγαπάει και νιώθει  τον ΠΑΟ σαν οικογένειά του!

-Βλέπει την Αθήνα και την ομάδα της πρωτεύουσας «σαν το σπίτι του», όπως δήλωσε εκ νέου και με αφορμή την επιστροφή του.

– Έχει τον «Μήτσο», όπως αποκαλεί τον Δ. Διαμαντίδη, ως αδελφό κι αυτό είναι κάτι που από μόνο του τον ανεβάζει «σκάλες» στον μετρητή «πράσινης» εκτίμησης.

-Αποδεικνύει την αγάπη του για την «πράσινη αρμάδα» στην πράξη, έχοντας στο παρελθόν αρνηθεί δυνατότητες υπογραφής πολύ καλύτερα αμειβόμενων συμβολαίων

-Επέστρεψε με 250.000 ευρώ, τη στιγμή που αγωνιζόταν στην Τουρκία για πολλά – πολλαπλάσια για την ακρίβεια – περισσότερα, κι έχοντας τη δυνατότητα για συμβόλαιο με εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον ευρώ στο λογαριασμό του για την ερχόμενη σεζόν.

-Είναι από φυσικού του συμπαθής και καλός οικογενειάρχης.

– Είναι 36 χρονών, αλλά έχει μια «πράσινη καρδιά» μικρού παναθηναϊκού παιδιού, κι όχι από εκείνες που εννοούσε ο… Βγενόπουλος.

– Αμύνεται σαν θηρίο και βάζει με ευκολία καλάθια στην επίθεση, ακόμα και με πολύ ψηλότερους και πιο ογκώδης αντιπάλους.

-Τιμά και σέβεται τη σημαία της ΚΑΕ και του Συλλόγου Παύλο Γιαννακόπουλου και «στάζει μέλι» για αυτόν και την οικογένεια όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, κι ας μην έγινε η καλύτερη συνεννόηση πέρσι για την παραμονή του, λόγω της αρνητικής στάσης του μάνατζέρ του, όπως πιστεύουν και δηλώνουν επισήμως από την ΚΑΕ ΠΑΟ.

-Κάνει μόνος του τόσο το ρεπορτάζ όσο και τις δηλώσεις που αφορούν στην αθλητική του πορεία μέσω του… twitter του.

-Είναι πάντα από τους πιο αγαπημένους «πράσινους» παίχτες για τα καρφώματα, τους εκπληκτικούς τελικούς και τα δεκάδες κύπελλα, πρωταθλήματα και, φυσικά, τα τρία ευρωπαϊκά, χρονιά παρά χρονιά, και συγκεκριμένα τις χρονιές ’07, ΄09, ’11!!!

Συμβολικό στοπ στους 13 λόγους, αν και είναι σίγουρο ότι ο καθένας μπορεί να προσθέσει κι άλλον έναν και γίνουν πολύ περισσότεροι…

Με την ευχή στον Μάικ να κλείσει την καριέρα του με ένα ακόμα «πράσινο» ευρωπαϊκό αστέρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
58'
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
20'
1 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΗΜ
46 - 37
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;