Sofargen Spray: Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το νέο Spray που κάνει... τα πάντα!

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε μια απομονωμένη παραλία, έχεις χτυπήσει εσύ ή κάποιος φίλος σου και δεν είχες κάτι μαζί σου για να βοηθήσεις την πληγή να επουλωθεί; Ακόμη και να μη σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, είναι σίγουρο πως το έχεις σκεφτεί.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις μια δυσάρεστη κατάσταση είναι να την προβλέψεις. Το ξέρουμε όμως ότι το να κουβαλήσεις ένα “μικρό φαρμακείο” μαζί σου μάλλον δε θα γίνει ποτέ, γι’ αυτό και εμείς θα σε συστήσουμε στο Sofargen Spray που είναι ιδανικό γι’ αυτή την περίπτωση και για πολλές ακόμη.

Αρχικά ας μάθουμε τι είναι το Sofargen Spray. 

Είναι ένα επουλωτικό spray που βοηθάει στην αντιμετώπιση μικροτραυμάτων όπως γδαρσίματα, γρατζουνιές, κοψίματα, επιφανειακά τραύματα και γενικότερα πληγές.

Τι το κάνει όμως τόσο ιδιαίτερο; 

Η σύνθεση του βοηθάει στην πραγματικότητα το τραύμα να επουλωθεί πιο γρήγορα και με ασφάλεια. Σε αυτό βοηθάει ο καολίνης και η αργυρούχος σουλφαδιαζίνη που περιέχει. Πιο απλά, οι ουσίες αυτές δημιουργούν έναν προστατευτικό φραγμό στην πληγή ώστε να μην μολυνθεί. Ο καολίνης είναι ουσιαστικά η γνωστή σε όλους μας πούδρα. Οι δύο ουσίες δημιουργούν το ιδανικό “περικάλυμμα” ώστε να προστατεύσουν την πληγή αλλά και να τη βοηθήσουν να επουλωθεί πιο γρήγορα!

To Sofargen Spray διατηρεί λοιπόν την πληγή στεγνή, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την επούλωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε όλες τις φάσεις του τραύματος. Ουσιαστικά, κάνοντας όλα τα παραπάνω, αντικαθιστά το “μικρό φαρμακείο” που κουβαλάς και περιέχει συνήθως οξυζενέ, αντισηπτικό, γάζες, τραυμαπλαστ, βαμβάκι. Έτσι τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μόνο spray: απλό στη χρήση, μεγάλο σε ποσότητα, οικονομικό και αποτελεσματικό. Να σημειώσουμε επίσης σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ότι το Sofargen Spray είναι φιλικό προς το περιβάλλον γιατί περιέχει βουτάνιο ως προωθητικό.

Τι πιο σωστό από το να προβλέπεις μια κατάσταση πριν αυτή συμβεί, παίρνοντας μαζί σου το Sofargen Spray. Μια γρατζουνιά ή ένα πέσιμο μπορούν να συμβούν στον καθένα, καθημερινά, γιατί να σου αφήσουν σημάδι ή να ριψοκινδυνέψεις να μολυνθούν χωρίς λόγο;

Για όλους τους παραπάνω λόγους σου συστήνουμε το Sofargen Spray! Δοκίμασέ το!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;