Η Θύρα 13 αναλαμβάνει τον ερασιτέχνη ΠΑΟ

Η Θύρα 13 αναλαμβάνει τον ερασιτέχνη ΠΑΟ

Με τα χρέη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να ξεπερνούν τα 3 εκ. ευρώ και καμία λύση να μη διαγράφεται στον ορίζοντα για την ανάληψη των τυχών του από οικονομικά ισχυρούς φίλους του, αναζητήθηκε και βρέθηκε λύση εκ των έσω. Το δύσκολο έργο της διοίκησής του εν μέσω οικονομικής κρίσης της χώρας αλλά και της ομάδας έχουν πλέον οι οργανωμένοι της Θύρας 13, οι οποίοι με ανακοίνωση τους ενημερώνουν ότι αναλαμβάνουν προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου μέχρι να βρεθεί αξιόπιστη οικονομική λύση και θέτουν ως βασικό στόχο τους τη συμβολή τους στην κατασκευή νέου γηπέδου του ΠΑΟ στην ιστορική του έδρα «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λ. Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση:

«Η χθεσινή μέρα σίγουρα είναι ιστορική τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό μας. Για πρώτη φορά στην ιστορία η Θύρα 13 αναλαμβάνει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τη “μάνα του λόχου”, που ουσιαστικά αποτελεί την αρχή και το τέλος για το σύλλογο μας.

 Ποτέ μας δεν επιδιώξαμε να γίνουμε πρόεδροι και να αναλάβουμε εμείς τη διοίκηση, αλλά να που τελικά που αναγκαστήκαμε να το κάνουμε για να αποφύγουμε την πλήρη διάλυση των τμημάτων. Με τα χρέη να υπερβαίνουν κατά πολύ τα τρία εκατομμύρια ευρώ κανείς δεν έμπαινε μπροστά, κάτι που θα οδηγούσε το σύλλογο στο πρωτοδικείο και στην καταστροφή. Έτσι, κάτω από αυτές τις συνθήκες αναγκαζόμαστε εμείς να βγούμε μπροστά για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν υποσχόμαστε τίποτα άλλωστε τα χρέη είναι τεράστια και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους μας. Η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι σκοπός μας.

Αν κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος γνωστός Παναθηναϊκός που έχει την οικονομική δυνατότητα και είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις του, θελήσει να βοηθήσει το σύλλογο, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα του τον δώσουμε. Άλλωστε χρήματα δεν έχουμε, μόνο αγάπη, ενδιαφέρον και προσπάθεια μπορούμε να δώσουμε για την ομάδα που αγαπάμε. Αλλά και ποτέ να μην γίνει αυτό, έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο για το μέλλον για να ξαναγίνει ο σύλλογος μεγάλος και τρανός και πρωταθλητής σε όλα τα σπορ όπως άλλωστε λέει και ο ύμνος μας. Το κυρίαρχο καθήκον μας πάνω απ’όλα ότι και να γίνει, είναι η διασφάλιση της Λεωφόρου αλλά και το χτίσιμο ενός καινούργιου γηπέδου στην ιστορική μας έδρα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ομάδας για το παρόν και το μέλλον. Σε αυτό το ζήτημα θα είμαστε κάθετοι και απόλυτοι.

 Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να είστε σίγουροι γι′αυτό. Καλούμε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους του Παναθηναϊκού να είναι δίπλα μας για τη νέα αυτή πρόκληση. Η Θύρα 13 θα σταθεί επάξια για μία ακόμη φορά.

 Υ.Γ. Στρατηγέ Δημήτρη Μούρτο έφυγες νωρίς και δεν έζησες τη χθεσινή ημέρα. Να είσαι σίγουρος ότι θα δικαιώσουμε τις προσπάθειες σου.

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;