7ο Διεθνές Θερινό Σχολείο στη Νανοτεχνολογία

Στιγμιότυπο 2013-06-29, 8.19.56 μ.μ.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 από τις 09:00 θα λάβει χώρα το Workshop για την Επιχειρηματικότητα και την Εμπορική Αξιοποίηση των Οργανικών Ηλεκτρονικών-ΟΗ (Workshop on Commercialization & Entrepreneurship on OLAE) κατά τη διάρκεια του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου στα Εύκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά-ISFOE13 στα πλαίσια του NANOTEXNOLOGY 2013.

Το Workshop υλοποιείται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Commercialization Clusters of OLAE-COLAE. Το COLAE δραστηριοποιείται στην εμπορική αξιοποίηση των Οργανικών Ηλεκτρονικών μέσα από την συνεργασία των 17 Ευρωπαϊκών Clusters στα οργανικά ηλεκτρονικά (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα).

Σκοπός

Ο σκοπός του Workshop είναι η εμπορική αξιοποίηση των ΟΗ μέσω επιχειρηματικών δράσεων, προκειμένου να ενισχυθεί η βιομηχανία τους στην Ευρώπη.

Στόχος

Το Workshop στοχεύει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και, ιδίως, στην τόνωση της δημιουργίας ευρωπαϊκών νεοσύστατων επιχειρήσεων start-ups και spin-offs στον τομέα των ΟΗ.

Παρουσιάσεις

Στα πλαίσια του Workshop θα λάβουν χώρα παρουσιάσεις που θα καλύπτουν τα ακόλουθα θέματα:

  • Εμπορευματοποίηση ΟΗ μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων,
  • Διαδικασίες δημιουργίας εταιρειών start up & spin-off,
  • Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στα ΟΗ,
  • Αγορά & Προοπτικές για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες,
  • Επιτυχημένες περιπτώσεις επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικοσυστημάτων στα ΟΗ σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Φιλανδία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Workshop απευθύνεται σε απόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές, επιστήμονες, μηχανικούς, ερευνητές, βιομηχανικούς φορείς, τελικούς χρήστες, επενδυτές, καθώς και εκπροσώπους περιφερειακών και εθνικών αρχών, πολίτες που ενδιαφέρονται για την εμπορευματοποίηση του τομέα μέσα από επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Επιπλέον για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι είναι τα οργανικά ηλεκτρονικά και τις εφαρμογές τους είναι δυνατή η συμμετοχή τους στο 7ο Διεθνές Θερινό Σχολείο στη Νανοτεχνολογία, τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τη Νάνοϊατρικη που θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του NANOTEXNOLOGY 2013.

Πληροφορίες

Πληροφορίες στο www.nanotexnology.com και για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το Θερινό Σχολείο, το NANOTEXNOLOGY 2013 καθώς και για την εγγραφή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;