Μπορείς να μένεις φίλος με έναν πρώην;

skd240530sdc

Κάθε χωρισμός όπως και να΄χει, με όποιο τρόπο κι αν το ζευγάρι κατέληξε σε μία τέτοια απόφαση, είναι δύσκολο και φθείρει συναισθηματικά τα άτομα. Ως εκ τούτου το ενδεχόμενο τα δύο άτομα να παραμείνουν φίλοι μετά από ένα χωρισμό είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Αρκεί να περάσουν κάποια στάδια έτσι ώστε οι σχέσεις τους να εξομαλυνθούν.

Αρχικά χρειάζεται χρόνος  και από τις δύο πλευρές για να ηρεμήσει ο θυμός, η απογοήτευση, η στεναχώρια και όλα αυτά τα συναισθήματα που μπορεί να γεννήσει ένας χωρισμός. Έπειτα όταν αποφασίσετε να κάνετε παρέα με τον πρώην σας πρέπει να κρατήσετε τη σχέση εντελώς φιλική. Δηλαδή δεν θα υπάρχει ούτε σεξ, ούτε φιλιά, ούτε αγκαλιές. Οι φίλοι να θυμάστε δεν κάνουν τέτοια.

Όταν συναναστρέφεστε συνεχώς με τον πρώην είναι λιγάκι αμήχανο να βγαίνετε ερωτικά  με άλλα άτομα. Όταν το κάνετε τότε σημαίνει πως πραγματικά τον έχετε ξεπεράσει ή ότι θέλετε να τον κάνετε να ζηλέψει. Αν είναι το πρώτο μπράβο σας, αν είναι το δεύτερο τότε πολύ λυπάμαι ότι είστε ακόμη κολλημένοι.

Και στην τελική γιατί να μείνετε φίλοι με τον πρώην σας; Τόσα εκατομμύρια άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω που μπορείτε να κάνετε παρέα. Αλλάξτε λίγο παραστάσεις! Γνωρίστε καινούριους ανθρώπους! Άντε…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
27'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;