#Eurovision | Πιο αδιάφορη πεθαίνεις!

euro2Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με όλες τις δόξες και τιμές (#not) ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, στη Σουηδία. Η πρώτη πρόταση ήταν για ΄σένα αγαπημένε αναγνώστη που δεν το πήρες χαμπάρι καν (και με το δίκιο σου) καθώς ελάχιστα ασχοληθήκαμε όλοι φέτος.

Ήταν κάπου εκεί στις 7:30 το απογευμαβράδυ που ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας οι κολλητοί και διεξαγόταν σε κάθε κλήση ο εξής διάλογος: -“Θα μαζευτούμε απόψε να δούμε Eurovision;” -“Έλα ρε, έχει Eurovision σήμερα;” -“Ναι. Το ψήνεις;” -“Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι αλλά θα ΄ρθω για τις πίτσες”. Έλα, πες αλήθεια ήταν στιχομυθία και με το/τη δικό/ή σου κολλητό/η.

Και αφού μαζευτήκαμε, αράξαμε, βγάλαμε φώτο τις πίτσες και τις μπύρες για το Instagram, άρχισε η βραδιά. Την έναρξη με το περσινό νικητήριο τραγούδι δε θα τη σχολιάσω γιατί ήταν το μόνο που μου άρεσε. Το αμέσως επόμενο topic είναι η παρουσιάστρια. Που πας κουκλίτσα μου με το λαμέ, το γοργονέ το φόρεμα; Και μετά κατά την εκφώνηση των αποτελεσμάτων τι ήταν αυτό το φόρεμα τύπου οι 50 αποχρώσεις του λιλά; Η απουσία άντρα συμπαρουσιαστή απλά μεγάλο φάουλ.

Τα τραγούδια ήταν παγερά αδιάφορα. Έλειπε αυτό το πανηγυριώτικο στοιχείο. Δε θύμιζε καθόλου Eurovision (όπως τη ξέρουμε και την αγαπάμε). Ούτε ένα Ζίμπεν Ζίμπεν αι λου λου, ούτε ένας Ρακιτζής με στολή εξωγήινου έστω.

Το συμπέρασμα είναι πως πέρασε στο ντούκου η βραδιά και ας ελπίσουμε πως τα τραγούδια του β΄ημιτελικού θα είναι λίγο πιο ζωντανά από τα χθεσινά. Τρώμε που τρώμε τις πίτσες, ας το διασκεδάζουμε και λίγο, μην παίρνουμε μόνο τις θερμίδες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;