Αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στη Συρία;

israhl

Ανεπίσημη αμερικανική ενημέρωση για βομβαρδισμό «καραβανιού» όπλων για τη λιβανέζικη Χεζμπολάχ…

Ισραηλινή επίθεση σε συριακό έδαφος φαίνεται να πραγματοποιήθηκε στο διάστημα των δύο τελευταίων ημερών, για την αποτροπή μεταφορά όπλων το Λίβανο. Από ανεπίσημη ενημέρωση του Λευκού Οίκου σε αμερικανικά ΜΜΕ προκύπτει ότι, η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομή την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Συρία με στόχο να πλήξει κτίριο όπου φυλάσσονταν εξοπλισμοί που προορίζονταν για το σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ του Λιβάνου, είπε αμερικανός αξιωματούχος σε δη,οσιογράφους ενημερωτικών μέσων των ΗΠΑ, αν και επισήμως η κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε σχετικό σχολιασμό.

Το συριακό καθεστώς, από τη δική του πλευρά, αρνήθηκε προς το παρόν να επιβεβαιώσει και να σχολιάσει κάτι περισσότερη για την υποτιθέμενη επίθεση. Και στις αρχές του χρόνου είχε ακουστεί ανάλογη φημολογία με αποτέλεσμα την ισχυρή αντίδραση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο από πλευράς Ιράν.

Πάντως, σε όλες αυτές τις πληροφορίες όσο, μάλιστα., βασίζονται σε ανεπίσημες ενημερώσεις, χρειάζεται να κρατάει κανείς «μικρό καλάθι», καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σκληρό διεθνές διπλωματικό «πόκερ» γύρω από τις εξελίξεις στη Συρία και γενικότερα στη Μ. Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;