Ο Ομπάμα έχει κι άλλο χιούμορ (!)

Κάθε χρόνο στο ετήσιο δείπνο των διαπιστευμένων ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο είναι η ευκαιρία για τον Αμερικανό πρόεδρο να αποδείξει ότι έχει χιούμορ.

Και αν μη τι άλλο, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει. Έτσι, λοιπόν, ο Ομπάμα αστειεύτηκε μιλώντας για την επανεκλογή του και το γεγονός ότι κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη, και βλέποντας πως τα μαλλιά του αρχίζουν και ασπρίζουν δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί, όπως είπε: “Δεν είμαι πια ο ένθερμος νεαρός σοσιαλιστής μουσουλμάνος που ήμουν”.

Ακολούθησε μοντάζ φωτογραφιών του με φράντζα, όπως αυτή της συζύγου του την ημέρα της ορκωμοσίας.

Παρ’ όλα αυτά, ξεχώρισε το βίντεο σε σκηνοθεσία, Στίβεν Σπίλμπεργκ, στο οποίο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υποτίθεται ότι μιλάει ως Ντάνιελ Ντέι Λιούις και την τελευταία του κινηματογραφική δουλειά να υποδυθεί τον πρόεδρο Ομπάμα. Κι όλα γιατί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ήταν άψογος ως Αβραάμ Λίνκολν.

Μάλιστα, στο ίδιο δείπνο ο Μπαράκ Ομπάμα εξήρε το ρόλο των μέσων ενημέρωσης και αυτό των πρώτων ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν στα σημεία των επιθέσεων του μαραθωνίου της Βοστώνης και εκεί όπου σημειώθηκε η έκρηξη του εργοστασίου λιπασμάτων στο Τέξας στα μέσα Απριλίου και απέτισε φόρο τιμής στα θύματα.

Σε αυτό το ετήσιο δείπνο, το οποίο έχει κάθε χρόνο 3.000 καλεσμένους και οργανώνεται σε μεγάλο ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον, επικρατεί γενικά μια ατμόσφαιρα υστερίας στην πόλη αυτή στην οποία η διασημότητα υπολογίζεται περισσότερο σε επίπεδο πολιτικής εξουσίας παρά στις επιδόσεις του box-office.

Φέτος παρόντες ήταν ο νοτιοκορεάτης ράπερ Σάι, η Μπάρμπρα Στράιζαντ, οι αστέρες του Χόλιγουντ Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέβιν Σπέισι, Μάικλ Ντάγκλας, Νικόλ Κίντμαν και Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;