Black Sabbath για... φυτά!

greenhouseplants-484x242

Η μουσική των Black Sabbath, σύμφωνα με γεωπονική έρευνα του BBC, βοηθάει στην ανάπτυξη των φυτών.

Πιο συγκεκριμένα, η εντατική ακρόαση των δίσκων των Black Sabbath βοηθάει τα φυτά να μεγαλώσουν και να αποφύγουν τις αρρώστιες, σύμφωνα με την έρευνα του γεωπόνου Chris Beardshaw.

Ο Beardshaw, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή του BBC4, “Gardener’s Question Time”, πρόκειται να μιλήσει στους ακροατές του για το πείραμά του.

Η μουσική των Black Sabbath αποδείχτηκε ότι έκανε θαύματα για τα φυτά στο θερμοκήπιο, ενώ ήρεμη μουσική όπως αυτή του Cliff Richard είχε καταστροφικά αποτελέσματα.

«Φτιάξαμε τέσσερα θερμοκήπια με διαφορετικά είδη μουσικής. Στο πρώτο δεν έπαιζε τίποτα, στο δεύτερο κλασική μουσική, στο τρίτο Cliff Richard και στο τέταρτο Black Sabbath. Τα φυτά που μεγάλωσαν με κλασική μουσική βγήκαν λίγο πιο κοντά και είχαν λίγο περισσότερα λουλούδια, ενώ είχαν επίσης και λιγότερες ασθένειες. Αυτά που μεγάλωσαν με Black Sabbath ήταν τα πιο κοντά, αλλά είχαν τα καλύτερα λουλούδια και την καλύτερη αντοχή στις ασθένειες. Τα φυτά στο θερμοκήπιο που έπαιζε Cliff Richard …πέθαναν. Υποπτευόμαστε το σαμποτάζ αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;