Καμμένος Κατά μνημονιακών κομμάτων και πολιτικών στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ

Καμμένος Κατά μνημονιακών κομμάτων και πολιτικών στο Συνέδριο των ΑΝΕΛΜε ομιλία του Πάνου Καμμένου άνοιξε το Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΣΕΦ. Στην ομιλία του ο επικεφαλής του κόμματος εξήγησε γιατί δεν προσκλήθηκαν εκπρόσωποι των μνημονιακών κομμάτων και κάλεσε σε εθνική ανατροπή με συμμαχία όλων των δυνάμεων του πατριωτικού, καλώντας δυνάμεις από την πατριωτική αριστερά και το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ μέχρι όσους πρόσφατα αποχώρισα από τους ΑΝΕΛ και τη δημοκρατική δεξιά να συμβάλλουν στην έξοδο του τόπου από την μνημονιακή πολιτική και εποχή.

Ο κ. Καμμένος είπε συγκεκριμένα ότι «Πρώτα μας αγνόησαν, μετά μας χλεύασαν, μετά μας πολέμησαν, ώρα να τους νικήσουμε… Μαζί θα τους ανατρέψουμε και μαζί με εμάς όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου». Επεφύλαξε αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «Η Ελλάδα ανήκει στου Έλληνες» και πήγε ακόμα πιο πίσω μιλώντας για το Γοργοπόταμο επισημαίνοντας ότι «τον ανατίναξαν ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη ενωμένοι», για να αναδείξει την ανάγκη ενότητας των Ελλήνων.

Ακόμα, ο Π. Καμμένος κατήγγειλε ότι οι ΑΝΕΛ δέχθηκαν πολύπλευρο πόλεμο κι ότι «με τα λεφτά των τραπεζιτών πλαστογράφησαν αποδείξεις για να μας χτυπήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;