“Jolyne, Fly High with Gucci” από τον Hirohiko Araki

O πασίγνωστος Ιάπωνας κομίστας Hirohiko Araki συνεργάστηκε για την καμπάνια της νέας συλλογής της Gucci, Cruise Collection, βρίσκοντας έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο για την προώθηση της συλλογής.

Μια σειρά από φιγούρες manga δημιούργησε ο Ιάπωνας κομίστας σε συνεργασία με την καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Frida Giannini.

Μάλιστα, η Gucci είχε συνεργαστεί ξανά το Σεπτέμβριο του 2011 με τον Araki για την 90ή επέτειο από την ίδρυσή της, αλλά τα σκίτσα του καλλιτέχνη φιλοξενήθηκαν μόνο στο κατάστημα του Τόκιο. Αντίθετα αυτή τη φορά η συνεργασία αφορά όλα τα καταστήματα της ιταλικής φίρμας διεθνώς.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν μια ιστορία με τίτλο “Jolyne, Fly High with Gucci”, στην οποία μια μαθήτρια κληρονομεί από τη μητέρα της ένα ενθύμιο από την προσωπική της συλλογή με αντικείμενα και ρούχα Gucci.

Η μαθήτρια αναζητά την ταυτότητα του αντικειμένου και εμπλέκεται σε μια περιπέτεια μυστηρίου που ανατρέχει την ιστορία του οίκου με πολλές συμβολικές αναφορές.

Πηγή έμπνευσης του Araki αποτέλεσαν τα έντονα χρώματα στα σχέδια της νέας κολεξιόν που του έδειξε η Giannini, η οποία ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα και έσπευσε να δηλώσει: “Ο δυναμισμός των χαρακτήρων που σχεδιάστηκαν ξαφνιάζει τους περαστικούς και προσελκύει το ενδιαφέρον τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;