Ξεκινά το Band Complete Vol.3

Από Irina_def 24 Απριλίου 2013

Όλα ξεκινούν από 20 σπουδαστές, ένας διεθνούς φήμης παραγωγός, μία ομάδα επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας και μία νέα indie garage μπάντα και καταλήγουν στο Band Complete Vol.3!

Πιο συγκεκριμένα, μόλις ολοκληρώθηκε το δεύτερο Band Complete της SAE Athens με τους Stonebringer, μία από τις σημαντικότερες ανερχόμενες μπάντες του σκληρού ήχου, να κυκλοφορούν το ΕΡ «Ocean Of The Brave», το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Καλλιτεχνική διαχείριση, ηχογραφήσεις, δημιουργία βίντεο κλιπ, επαγγελματική φωτογράφιση αλλά και οργάνωση, παραγωγή και προώθηση της συναυλίας των Stonebringer ήταν μόνο μερικά από τα στάδια που ανέλαβαν οι σπουδαστές των τμημάτων Music Business και Advanced Audio Production της SAE Athens! Δείτε το βίντεο κλιπ και κατεβάστε δωρεάν το EP!

Σειρά πλέον έχει η νέα ομάδα σπουδαστών που θα έχει την ευκαιρία να λειτουργήσει ως μία ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής, αναλαμβάνοντας την παραγωγή, τη διαχείριση και την προώθηση των Skinny Whales, της μπάντας που επιλέχθηκε για το Band Complete Vol.3. Μία νέα, πολλά υποσχόμενη αγγλόφωνη ελληνική μπάντα, που φέρνει την ομάδα του Band Complete αντιμέτωπη, αυτή τη φορά, με τους ήχους τουindie garage!

Αυτή τη στιγμή έχει ήδη ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο των ηχογραφήσεων με τους σπουδαστές της SAE και τον διεθνούς φήμης παραγωγό Chris Tsangarides, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη τα υπόλοιπα στάδια του Band Complete σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, όπως είναιοι White Room και η Ειρήνη Μιχοπούλου.

ΔΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ