Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στη Θεσσαλονίκη (Gaia)

gaia

To Σάββατο 13 Απριλίου o  Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στον γνώριμο χώρο του Gaia. Μαζί με την μπάντα του θα παρουσιάσουν , τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι: “ΧΡΥΣΑ ΜΩΡΑΙΤΗ AND THE AN.AN.AS BAND”

Οι “ΑΝ.ΑΝ.ΑΣ. ” (ΑΝ.ΕΡΓΟΙ,ΑΝ.ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ,ΑΣ.ΤΕΓΟΙ) είναι μια μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που από την πρώτη στιγμή που σύναντήθηκαν,δλδ κάπου το Νοέμβρη του 2012, και ξεκίνησαν να παίζουν σε διάφορες μουσικές σκηνες της πόλης, έκαναν αίσθηση με τους rock n roll,blues k funk ήχους τους Μετρούν ήδη 25 εμφανίσεις.. στην πολη μόνο της Θεσσαλονίκης σε γνωστες μουσικές σκηνές,όπως Καφωδειο,Μalt n Zazz,kismet,.ημαρ,esatto.Tους διακατέχει τρομερή μουσική ευφυια ,φαντασία αλλά και απόλυτη τρέλα. Καπου εκεί,πάνω στην τρέλα τους και τις μουσικές διαδρομές τους γνωρίζουν τη Μωραίτη Χρυσα στην Αριστοτέλους που παίζουν κάποια πρωινα σαν μουσικοι του δρόμου. Αποφασίζεται σχεδόν αυτόματα η κοινή μουσικη τους πορεία.Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Gaia Live
Δόξης 5 και Σαλαμίνιος Λαδάδικα
Τηλ. 2310513654
Είσοδος 10€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;