Στάινμπρουκ | «Απάλευτη» η Μέρκελ και η λιτότητά της για το νότο!

Μέρκελ - Ελλάδα μπορείς!Αυτό φαίνεται ουσιαστικά να υποστηρίζει  ανθυποψήφιος της Μέρκελ από την πλευρά του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) για την καγκελαρία

Ο Πέερ Στάινμπρουκ την… «έπεσε» στη Αγκέλα για την επιμονή της στη δημοσιονομική λιτότητα που βάζει τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου σε ένα φαύλο κύκλο. Ο υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών του SPD  τα είπε αυτά αφού συνάντησε στο Παρίσι τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

«Επικρίνουμε έντονα το γεγονός ότι με αυτήν την εστίαση σε μια πολύ αυστηρή πορεία προς την εξυγίανση, πολλές χώρες παγιδεύονται σε ένα φαύλο κύκλο που αποδυναμώνει τις οικονομίες τους», είπε ο SPDάρχης Στάινμπρουκ από την πόλη του φωτός, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που προωθεί η καγκελάριος στα ευρωπαϊκά φόρα είναι μια εστίαση στη δημοσιονομική εξυγίανση η οποία είναι βλαπτική για τις οικονομίες των χωρών αυτών, καθώς οδηγεί σε υψηλή ανεργία και χαμηλότερα φορολογικά έσοδα».

«Θα ζητούσα λίγη περισσότερη κατανόηση για το γεγονός ότι μέσα σε 10-11 μήνες ο πρόεδρος Ολάντ δεν έφτιαξε όλα αυτά που δεν πέτυχαν οι προκάτοχοί του μέσα σε 10-15 χρόνια», είπε ακόμα πολέμιος της Μέρκελ αναφερόμενος στους πρώην προέδρους της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και Ζακ Σιράκ, θέλοντας να δώσει χείρα βοηθείας στον Γάλλο Πρόεδρο. Σημειωτέων ότι ο Ολάντ δέχεται κριτική από τη Γερμανίδα Καγκελάριο για το γεγονός ότι έχει ξεκαθαρίσει ότι η Γαλλία δεν θα επιτύχει το στόχο του δημοσιονομικού συμφώνου για έλλειμμα κάτω του 3%.

Πες τα «Χρυσόστομε»  Πέερ Στάινμπουρκ και κόψε όσα περισσότερα ποντάκια μπορείς από την «υπέρξυνη Ανατολικογερμανίδα» κυρά-Άντζελα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;