Έρχεται το Facebook Home

Σε συνεργασία με την HTC, η εταιρεία του Μάρκ Ζούκερμπεργκ θα φτιάξουν μια φορητή συσκευή, της οποίας όλες οι λειτουργίες θα τρέχουν μέσω Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλέφωνο το οποίο θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένο το νέο πρόγραμμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που θα ονομάζεται Home κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 12 Απριλίου.

Μάλιστα, η συσκευή θα χρησιμοποιεί τροποποιημένο λειτουργικό Android και θα έχει οθόνη 4.3 ιντσών, ενώ θα προσφέρει άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία μηνυμάτων του κοινωνικού δικτύου, αλλά και στο Instagram, με την κύρια οθόνη να προβάλλει το feed του ιδιοκτήτη.

Το Facebook ευελπιστεί με αυτή την κίνηση να βρεθεί στη πρωτιά των αναπτυσσόμενων αγορών, όπως η Ινδία και η Βραζιλία, αν και μέχρι τώρα η εταιρεία φαίνεται να έχει αποτύχει στην ανάπτυξη μιας αποκλειστικά δικής του φορητής συσκευής αλλά και στην τήρηση μιας σταθερής πολιτικής στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Οπότε με αυτή την προσπάθεια ουσιαστικά θα προσπαθήσει να κερδίσει το στοίχημα για το επόμενο μεγάλο γεγονός στο χώρο της τεχνολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;