Σαμαράς | Μέσα από το ΕΣΠΑ και την αλλαγή του δημοσίου έρχεται η ανάπτυξη

Αντώνης Σαμαράς: Ο λαός έδωσε εντολή συνεργασίαςΒασικός στόχος ευρωπαϊκών και ελληνικών πολιτικών η καταπολέμηση της ανεργίας των νέων

 Στο πρώτο Εθνικό Συνέδριο Ανάπτυξης που οργανώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης παραβρέθηκε και μίλησε ο Α. Σαμαράς, όπου είπε ότι το 80% των δημοσίων επενδύσεων αλλά και πολλά προγράμματα που στηρίζουν τη ρευστότητα στηρίζονται στο ΕΣΠΑ, κι από εκεί πρέπει να προέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη. Ακόμα, ο Πρωθυπουργός είπε ότι είναι πολύ σημαντικές οι νέες ευρωπαϊκές πολιτικές για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, ενώ αναφερόμενος στην απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών πόρων μίλησε για ένα δύσκολο στόχο που επετεύχθη τονίζοντας ότι το ποσοστό έφτασε στην Ελλάδα το 55% όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 49%.

«Δεν μας αρκεί. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο. Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία την ώρα που ζητάς θυσίες από τον πολίτη να χάνεις χρήματα από τα κοινοτικά κονδύλια», συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς και δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα είναι πάνω από τα προβλήματα και θα δίνει λύσεις. «Οι εποχές των χαλαρών ρυθμών για το δημόσιο έχουν τελειώσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;