«ΤΑ ΝΕΑ» | Τσίπρας - Καμμένος συζητούσαν προεκλογικά συγκυβέρνηση

syriza kammenos

Ακόμα και για… μοίρασμα υπουργείων κάνει λόγο το δημοσίευμα, αναμένεται η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου για το ζήτημα της αντιμετώπισης του οικονομικού προβλήματος της Κύπρου και τη συμφωνία της με τρόικα, η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει και προηγούμενη και μάλιστα προεκλογική προσέγγιση των δύο πολιτικών αρχηγών, για την προετοιμασία ενδεχομένου νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου και συγκυβέρνησής του με τους ΑΝΕΛ, λόγω έλλειψης άλλων συμμαχιών όπως εκτιμά το έντυπο. Μάλιστα, γράφεται ότι η συζήτηση είχε επεκταθεί σε… μοίρασμα υπουργείων, με τους ΑΝΕΛ να προτιμούν τα Αμύνης, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης.

Ως συνδετικοί κρίκοι αναφέρονται οι Ν. Παππά και Ν. Μαριάς, στενοί συνεργάτες των αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αντίστοιχα. Γίνεται, ακόμα, λόγος ότι οι επαφές αυτές ήταν σε γνώση και άλλων κορυφαίων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως το αριστερό ρεύμα του Π. Λαφαζάνη.

Λόγω, βέβαια, της γνωστής κόντρας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σημαντική μερίδα των κατεστημένων ΜΜΕ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Κουμουνδούρου στο δημοσίευμα για παλιότερες συζητήσεις των Τσίπρα και Καμμένου για σχηματισμό κυβέρνησης «Εθνικής Ανάγκης» και την ανατροπή της ασκούμενης μνημονιακής πολιτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;