Demy | Toi&Moi | Το πρόσωπο του καλοκαιρινού lookbook [photos]

Η Toi&moi μεταδίδει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη σελίδα της στο facebook το νέο video clip της Demy και  φωτογραφίζει την Ελληνίδα pop star  για το καλοκαιρινό lookbook της συλλογής της!

Το νέο video clip της Demy με τίτλο « Κι αν προσπαθώ», styled by Toi&moi, θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  στη σελίδα της Toi&moi στο Facebook. Υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Δέδε, η Demy αποδεικνύει περίτρανα ότι εκτός από ένα πραγματικό αστέρι της popμουσικής είναι και το πιο αγαπημένο fashion icon της νέας γενιάς.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η  Toi&moi επέλεξε  για φέτος την Demy, την πιο πετυχημένη pop star της Ελλάδας ως ambassador της καλοκαιρινής συλλογής της. Για την φωτογράφιση του lookbook η Demy βρέθηκε στο φυσικό της περιβάλλον: την είδαμε on & off stage να ξεδιπλώνει την καλλιτεχνική της προσωπικότητα αλλά και στο studio να φωτογραφίζεται στο φακό του Κώστα Αυγούλη φορώντας τα τελευταία trends της μόδας όπως αποτυπώνονται μέσα από τη σχεδιαστική ματιά της Toi&moi!

H ίδια δήλωσε στο lookbook της εταιρείας: “ Αφέθηκα στα χέρια του καλύτερου team κι ελπίζω να απολαύσετε το αποτέλεσμα όσο κι εγώ», και συμπλήρωσε ότι «Τα ρούχα της Toi&moi αντιπροσωπεύουν πολύ το στυλ μου και ταιριάζουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μου!».

Δ.Τ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;