Sheldon Cooper-Big Bang Theory [Αφιέρωμα]

Το Big Bang Theory είναι μια από τις αγαπημένες μας σειρές και δεν θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε στη λίστα με τους mainstream πρωταγωνιστές κάποιον από τα μέλη της σειράς. Ο λόγος φυσικά για τον έναν και μοναδικό Sheldon Cooper.

Sheldon Cooper

Ο Sheldon Cooper είναι αυτός που ξεχωρίζει περισσότερο από την παρέα της συγκεκριμένης σειράς, αφού θεωρείται ο «σπασίκλας» της υπόθεσης. Είναι επιστήμονας φυσικής του Caltech και ζει σε ένα διαμέρισμα μαζί με τον κολλητό και συνάδελφό του Leonard Hofstadter, όπου όλα λειτουργούν με τους δικούς του κανόνες. Τις περισσότερες φορές όλη η παρέα του πηγαίνει κόντρα, αλλά στο τέλος κανείς τους δεν μπορεί να μην πάει με τα νερά του.

Το στυλ του;

Sheldon Cooper

Είναι λάτρης και συλλέκτης των comics και τις περισσότερες φορές τον βλέπουμε να φοράει μπλούζες με υπερήρωες, όπως είναι ο Flash Gordon, Green Lantern και Green Arrow.

Ο χαρακτήρας του;

Με IQ 187, η εξυπνάδα του σπάει νεύρα. Ιδιότροπος, καυστικός και θέλει πάντα να περνάει το δικό του. Θεωρεί πως το κάθε πράγμα στο σπίτι έχει συγκεκριμένη θέση και δεν μπορεί να αλλάξει. Μέχρι και ο ίδιος στον καναπέ του σαλονιού έχει συγκεκριμένη θέση, διότι, όπως λέει είναι το σημείο όπου δεν χτυπάει το ρεύμα του αέρα. Στη σχέση του με τις γυναίκες επικρατεί μια κόντρα, αλλά από το τέλος του τρίτου κύκλου ο Sheldon αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον προς το αντίθετο φύλο.

Αγαπημένες φράσεις

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;