Συμπαράσταση μεταξύ ποδοσφαιριστών!

Από Irina_def 25 Μαρτίου 2013

Θα «φορεθεί» πολύ φέτος απ’ ό,τι φαίνεται ο γνωστός χαιρετισμός του Κατίδη!

Πιο συγκεκριμένα, ένας ποδοσφαιριστής τοπικής ομάδας στην Αχαϊα τον μιμείται με σκοπό να τον στηρίξει όπως ο ίδιος τονίζει, ενώ η εξέδρα ξέσπασε στα γέλια!

«Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του» τόνισε στο patragoal o Σπύρος Σουγλέρης της Αστραπής!

Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις».

Σε ερώτηση για το αν φοβάται πιθανή τιμωρία, ανέφερε: «Δε φοβάμαι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν ξέρει ο καθένας τι ισχύει αυτός ο χαιρετισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς χαιρετούσαν οι ναζί και αλλιώς οι Αρχαίοι Έλληνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ