Αγαπημένοι φανς του Σταρ Τρεκ, δώστε προσοχή!

Έρχεται νέα ταινία, το “Star Trek Into Darkness”, και μας υπόσχεται μεγάλες εκρήξεις, πάλη σώμα με σώμα και μάχες -πού αλλού;- στο διάστημα!

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, άλλο ένα εντυπωσιακό teaser, εστιάζοντας λιγότερο στον κακό του Benedict Cumberbatch και περισσότερο στις θεαματικές εναέριες και εδαφικές μονομαχίες του πληρώματος του Enterprise.

Η Alice Eve πάντως, που θα ερμηνεύσει την reboot εκδοχή της Dr Carol Marcus, ρωτήθηκε στα πλαίσια των βραβείων BAFTA και επέμεινε πως ο Benedict Cumberbatch δεν θα υποδυθεί τον Khan.

Από την άλλη, το περασμένο διάστημα είχαμε τα άλλα ευχάριστα, με τον σκηνοθέτη J.J. Abrams να αποκαλύπτει στο MTV:

“Είχα γυρίσει μια σκηνή για τους Klingons στην προηγούμενη ταινία που δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό cut, αλλά αυτή τη φορά θα επιστρέψουν κανονικά και οπωσδήποτε ως αντίπαλοι.”

Όσο για την Carol Marcus της Alice που φημολογείται πως θα είναι και το love interest του Captain Kirk:

“Ο Kirk την συναντάει αρκετά νωρίς στην ταινία και ως αξιωματικός της επιστήμης, η Carol γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της περιπέτειας. Ο ρόλος της θα είναι σημαντικός …άλλωστε αν δεν ήταν έτσι, δεν θα υπήρχε.

Όμως η ταινία μας είναι περισσότερο μια ταινία δράσης και περιπέτειας και από τη στιγμή που αποφάσισαμε πως θέλουμε να είναι έτσι, ήταν πολύ δύσκολο να χωρέσουμε ρομαντικά ιντερλούδια.”

Όσο για τον άλλον νέο χαρακτήρα που θα τον υποδυθεί ο Peter Weller, μάθετε πως σύμφωνα με το βραζιλιάνικο site Juado και το TrekMovie.com, θα λέγεται Ναύαρχος Marcus.

Λογικά θα πρόκειται για τον πατέρα της Carol Marcus και μένει να δούμε αν αυτός και ο Alex Marcus από το prequel comic “Countdown to Darkness” είναι το ίδιο πρόσωπο ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Μέχρι να έρθει η 17 Μαϊου (για την πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική πάντα), δείτε το νέο teaser που προαναφέραμε, όπου μεταξύ άλλων ο Captain Kirk θα τιμωρηθεί για κάποια ατασθαλία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;