Moustaki | Το πιο “In” cocktail bar στην Κηφισιά

Moustaki | Το πιο “In” cocktail bar στην ΚηφισιάΕίναι γεγονός πως φέτος το μουστάκι είναι πολύ της μόδας. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο γνωστό μουστάκι των αντρών. Είδαμε πολλά αξεσουάρ, μπλούζες, καπέλα, ζακέτες και ότι άλλο ακόμα μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους με αυτό το σήμα. Για του λόγου το αληθές, δεν θα μπορούσα να μη δηλώνω φαν αυτής της μόδας. Αυτό που δεν περιμένα να δω, όμως, σίγουρα είναι cocktail bar με αυτό το όνομα. Εδώ και ένα μήνα έχει ανοίξει στην Κηφισιά ένα τέτοιου είδους μαγαζί με αυτό το όνομα, “Moustaki”. Από το όνομα και μόνο μου κίνησε την περιέργεια να το επισκεφτώ.

Moustaki | Το πιο “In” cocktail bar στην Κηφισιά

Έτσι και έκανα. Πήρα την παρέα μου, λοιπόν, και έσπευσα να δω τι μαγαζί είναι αυτό.  Είναι ένας μικρός σχετικά χώρος, απλός, αλλά πολύ πιασάρικος, όπως και το όνομά του. Ξύλινα σκαμπό περιτριγυρίζουν το μπαρ και τους πάγκους. Μικρά κάδρα από διάσημες φιγούρες όπως είναι η Merilyn και διάφοροι άλλοι του είδους της διακοσμούν το μαγαζί. Και μαντέψτε, όλοι έχουν μουστάκι. Γενικά επικρατεί σε όλο το μαγαζί το μουστάκι, ακόμα και στο σέικερ του μπαρμαν. Η μουσική που παίζει είναι ιδανική για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το δροσιστικό σου cocktail. Θα έλεγα κυρίως house.

Όσο για τα ποτά του μαγαζιού, εγώ ενθουσιάστηκα με το Bubble Gum. Άκρως δροσιστικό, άκρως παιχνιδιάρικο. Εξίσου ωραία είναι το Mojito Caramel και το cocktail του Ηefner. Τα προτείνω ανεπιφύλαχτα. Αξίζει να σημειωθεί πως ανά δυο μέρες έχουν και κάποια cocktail τα οποία είναι εκτός καταλόγου, όπως είναι για παράδειγμα το cheese cake cocktail. Οι τιμές παίζουν από 7€ μέχρι 9€.

Τι λέτε, πάμε για ποτό στο “Moustaki”;

 

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;