Σοφία Κόπολα και Νάταλι Πόρτμαν για τον Dior

Από Irina_def 23 Μαρτίου 2013

«Η Natalie Portman εκπροσωπεί ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του ο Christian Dior όταν δημιουργούσε το κλασικό του άρωμα Miss Dior.»

Με ακριβώς αυτά τα λόγια λανσάρει ο οίκος Dior το νέο πρόσωπο στις καμπάνιες του, την πανέμορφη Νάταλι η οποία, ειδικά μετά τον «Μαύρο Κύκνο» δείχνει να ζει τη δική της άνοιξη.

Τώρα, 65 χρόνια μετά τη δημιουργία του αρώματος, η νέα Miss Dior είναι γοητευτική με έναν σπινθηροβόλο, «έξυπνο» τρόπο. Αγγελικό χαμόγελο, πορσελάνινη επιδερμίδα, βλέμμα γεμάτο συναίσθημα και λάμψη, κίνηση γεμάτη αρμονία και κομψότητα.

Από την άλλη, η θηλυκότητα του αρώματος, μέσα από ένα άλλο βλέμμα: της Σοφίας Κόπολα. Μέσα από τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει έχει δώσει με έναν ιδιαίτερο, πολύ προσωπικό τρόπο τον δικό της γυναικείο κόσμο, ένα σύμπαν από κορίτσια που μόλις ανθίζουν, γεμάτα τρυφερότητα, ρομαντισμό και χαρά της ζωής. Αρκεί να θυμηθούμε το λαμπερό, πουδραρισμένο, κομψό αλλά και τόσο μοντέρνο φιλμ, την «Μαρία Αντουανέτα».

Όσον αφορά στο φόρεμα, αποκλειστικά για το διαφημιστικό φιλμ της νέας καμπάνιας, η Natalie Portman φοράει μερικές από τις πρώτες δημιουργίες υψηλής ραπτικής του οίκου Dior, σχεδιασμένες από τον Raf Simons, καλλιτεχνικό διευθυντή του Christian Dior Couture.

Η αέρινη ροζ τουαλέτα, είναι η νέα εκδοχή της κλασσικής τουαλέτας Μiss Dior που είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Christian Dior το 1947, ένα παραμυθένιο φόρεμα κεντημένο με χίλια λουλούδια, που έμελλε να γίνει η πιο χαρακτηριστική «υπογραφή» του Dior και να συνδεθεί με την τάση New Look.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ