Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |

ΓΠΑ - Ημέρες Καριέρας 2013

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του ΓΠΑ διοργανώνει “Ημέρες Καριέρας 2013” την Δευτέρα 1 Απριλίου.

Οι «Ημέρες Καριέρας» απευθύνονται σε τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΓΠΑ, με σκοπό  να συναντηθούν στο πλαίσιο προγραμματισμένων ατομικών συνεντεύξεων, με εκπροσώπους επιχειρήσεων που απασχολούν ή θα ήθελαν να απασχολήσουν απόφοιτους των Τμημάτων ή των  Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΓΠΑ.

«Ημέρες Καριέρας» έχουν διοργανωθεί από το Γραφείο Διασύνδεσης 9 φορές μέχρι σήμερα, με 100 συμμετοχές εταιρειών και πάνω από 720 συμμετοχές τελειοφοίτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας.

Η εκδήλωση αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με νέους επιστήμονες Γεωπόνους και εφόσον το επιθυμούν, να καλύψουν τις ανάγκες τους για συνεργάτες μέσα από τη διαδικασία αυτή. Σημειώνεται ότι μία επιχείρηση μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ακόμα και εάν δεν έχει την πρόθεση να προβεί άμεσα σε πρόσληψη.

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας, παρόλα αυτά, σημαντική είναι και η δυνατότητα που τους δίνεται να αποκτήσουν την εμπειρία της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας  μέσα από συνεντεύξεις, σύνταξη και αποστολή βιογραφικών κλπ.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;