Justin Timberlake |

justinΤο πολύ αναμενόμενο νέο album του Justin Timberlake, το The 20/20 Experience, είναι τώρα διαθέσιμο για ακρόαση αποκλειστικά στο iTunes . Μπορείτε να το ακούσετε μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του, την Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Το Σάββατο που μας πέρασε ο βραβευμένος με Grammy και Emmy επέστρεψε στο “Saturday Night Live” ως παρουσιαστής για να παρουσιάσει το πλατινένιο single “Suit & Tie” και το #1 single στην Μεγάλη Βρετανία “Mirrors”. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που ο Timberlake γίνεται παρουσιαστής στο δημοφιλές πρόγραμμα. Το show είχε την μεγαλύτερη τηλεθέαση του πριν από 14 μήνες όταν ο Timberlake ήταν και πάλι παρουσιαστής. Ο Timberlake επίσης θα βρεθεί σε κάθε εκπομπή “Late Night With Jimmy Fallon” αυτής της εβδομάδας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης εμφανίζεται σε κάθε show κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας. Ο Timberlake επίσης παρουσίασε το “Mirrors” για πρώτη φορά στη τηλεόραση κατά την διάρκεια των φετινών 2013 Brit Awards. Μετά τα Brits, ο Justin εξέπληξε τους fans με ένα sold out show στο Forum του Λονδίνου, με την εμφάνισή του στον Jonathan Ross στο ITV όπως επίσης με την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό show Wetten Dass.

 Αυτό το καλοκαίρι, ο Justin Timberlake θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Jay Z για την επερχόμενη LEGENDS OF THE SUMMER STADIUM TOUR. Θα βρεθούν σε 12 πόλεις, ξεκινώντας στις 17 Ιουλίου στο Toronto στο Roger’s Centre και θα επισκεφθούν θρυλικά στάδια σε Νέα Υόρκη, Los Angeles, Chicago, Boston, Miami, Vancouver και Φιλαδέλφεια.  Ο Justin θα είναι επίσης ο headline act στο Wireless Festival του Λονδίνου στις 12 Ιουλίου.

Στo The 20/20 Experience παραγωγή έχει κάνει ο Justin Timberlake και αυτό είναι το τρίτο solo studio album του. Το πρώτο single “Suit & Tie” έσπασε ρεκόρ στο Billboard, παραμένει στο Top10 της Αμερικής, έφτασε στο #4 του Hot 100 και σκαρφάλωσε στο #1 του iTunes chart σε 32 χώρες. Το “Mirrors” πρόσφατα κυκλοφόρησε σαν single στην Αγγλία, ανέβηκε στο #1 και παραμένει για δύο εβδομάδες. Στην Γερμανία το “Mirrors” ήταν η μεγαλύτερη άνοδος στο chart αυτής της εβδομάδας και το γρηγορότερο Top10 radio hit του ever. Το τραγούδι ανέβηκε επίσης στο Top5 σε 27 χώρες και στο Top10 σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δ.Τ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;