Τσικνοπέμπτη | Οι neolaia προτάσεις

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς που αγαπάνε το κρέας ψητό στα κάρβουνα. Το menu σήμερα περιέχει αυστηρά παϊδάκια, σουβλάκια, μπριζόλες στα κάρβουνα πολύ κρασί και Ελληνική μουσική. Όσοι δεν “τσικνίσετε” σπίτι σας σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω τις λύσεις της τελευταίας στιγμής.

Η πρώτη λύση που έχω να σας προτείνω ακούει στο όνομα Σουβλάκες και έρχεται απόΟι Σουβλάκες | Εστιατόριο | Σουβλατζίδικο | Νέα Φιλαδέλφεια την Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορείτε να απολαύσετε όλων των ειδών τα κρεατικά σε έναν μικρό χώρο, όμορφο αλλά παιχνιδιάρικο. Στην Αγία Παρασκευή, βρίσκεται το αγαπημένο μας “Milf” το οποίο άνοιξε πριν από λίγο καιρό και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν βρίσκεστε στην Αγία Παρασκευή αξίζει να κάνετε μια στάση και να δοκιμάσετε το απίστευτο καλαμάκι του.

Meet and more Η Λαδόκολλα, βρίσκεται στην Καισαριανή, ένα κουτούκι με μαγειρευτά της ώρας πολύ ωραίο κρασί και αυθεντική Ελληνική μουσική φαντάζει να είναι το τέλειο μέρος για σήμερα. Άλλη μια πρόταση που έχω να σας κάνω είναι τύπου “σουβλάκι-Bar” στο Μαρούσι που λέγεται Meet and Moreένα πολύ ωραίο μαγαζί με πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, ζεστό και ωραίο περιβάλλον σας προτείνω να δοκιμάσετε την μπριζόλα του!

Hecho En Mexico | Σουβλάκι | Γκάζι

Τέλος, για αυτούς που θέλουν να τσικνίσουν εναλλακτικά έχω να προτείνω το Hecho En Mexico στο Γκάζι. Άλλη μια πρόταση για όσους αγαπάνε το ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με το πολύ καλό κρασί έρχεται από τα Βριλήσσια και ακούει στο όνομα Μελάνι. Απολαύστε τα καλοψημένα κρεατικά παρέα με τις μοναδικές σαλάτες του!

Αν ψάχνετε το μέρος που θα φάτε θα πιείτε και θα χορέψετε ακούγοντας Ελληνική μουσική τότε σας προτείνω την Μέθοδο των τριών στο Μαρούσι.

Κλείνοντας την αφιέρωση μου στους καλοφαγάδες, η τελευταία πρόταση ακούει στο όνομα Delivery και μπορείς να παραγγείλεις το αγαπημένο σου φαγητό από τον καναπέ σου!

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
14 - 17
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;