Λουκούμι all day art-cafe στην Πλατεία Αβησσυνίας


Λουκούμι all day art-cafe στην Πλατεία ΑβησσυνίαςΤώρα που σιγά σιγά ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει, νομίζω πως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα και ποια καλύτερη επιλογή από το λουκούμι!

Το Λουκούμι το ανακάλυψα εντελώς τυχαία το καλοκαίρι που μας πέρασε, σε μια βόλταΛουκούμι all day art-cafe στην Πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι. Βρίσκεται στην πλατεία Αβησσυνίας, σε ένα διώροφο κτίριο. Ανεβαίνοντας τη μαρμάρινη σκάλα θα βρεθείτε στον πρώτο όροφο, όπου είναι και ο κύριος χώρος του café, με το εντυπωσιακό πορτρέτο του ναύτη στον τοίχο, τα ρομαντικά μπαλκονάκια και τα πολύχρωμα φωτιστικά να δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Επίσης, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην πίσω πλευρά του καφέ, όπου πωλούνται χειροποίητες δημιουργίες.

Untitled2Η μεγάλη μου αγάπη όμως είναι η ταράτσα, με τα μικροσκοπικά τραπεζάκια, τις τεράστιες ομπρέλες και την Ακρόπολη στο πιάτο! Μα τι φοβερή θέα είναι αυτή.. Ο λόφος του Φιλοπάππου, το Αστεροσκοπείο, τα Αναφιώτικα σε καταπράσινο φόντο και φυσικά ο υπέροχος Παρθενώνας. Και όλα αυτά να τα χαζεύετε απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας και τις υπέροχες πρώτες αχτίδες του ήλιου. Αξία ανεκτίμητη!

Εκτός από υπέροχη θέα το λουκούμι έχει και άπαιχτες τιμές! Και μπράβο τους που συνεχίζουν και τις κρατάνε χαμηλά. Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηρισθεί ένα από τα καλύτερα value for money μαγαζιά!

Ένα μεγάλο παράπονο έχω από το λουκούμι. Το service! Με διαφορά το χειρότερο.. Λυπάμαι που το λέω αλλά μια προσπάθεια βρε παιδιά, είναι κρίμα να καταστρέφετε έτσι ένα τόσο υπέροχο μαγαζί!

Tip: Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε ομελέτα φούρνου με κριθαρωτά παξιμαδάκια! Απίστευτη..

Ετυμηγορία : Η θέα σε αποζημιώνει για όλα..

Κουζίνα: μεσογειακή/ ελληνική δημιουργική

Τιμές: απλό ποτό 5 ευρώ/ μπύρα 2,50 ευρώ

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
'
74 - 63
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;