Jolie Môme | Ένα μοναδικό Cocktail Bar στο Μαρούσι



Σάββατο βράδυ, εγώ και η παρέα μου είναι σπάνιο φαινόμενο να τη βγάλουμε σπίτι.Jolie Môme | Ένα μοναδικό Cocktail Bar στο Μαρούσι Έτσι, είπαμε να πάμε για μερικά Cocktails.  Πήραμε, λοιπόν, το αυτοκίνητο και αρχίσαμε τις γύρες σε διάφορες περιοχές μέχρι να βρούμε ένα μαγαζί με που να μην γίνεται τόσο πανικός και να ικανοποιεί τα γούστα μας. Αφού εξαντλήσαμε αρκετές στάνταρ επιλογές, λόγω του αποπνικτικού κόσμου, καταλήξαμε στο Μαρούσι, μιας και είναι μια από τις αγαπημένες περιοχές μας και ξέραμε σίγουρα πως δεν θα γίνεται τόσο μεγάλος χαμός. Κάνοντας βόλτα στη κεντρική πλατεία, το μάτι μας έπεσε σε ένα κρυμμένο μαγαζάκι, το Jolie Môme, και έτσι είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας κι εκεί, η οποία ευτυχώς ήταν με το μέρος μας.

Jolie Môme σημαίνει «ωραίο γκομενάκι» και είναι η ονομασία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο γαλλικό τραγούδι του Léo Ferré. Επομένως μιλάμε για γαλλική φινέτσα με κυρίαρχο στοιχείο τη γυναίκα. Η ξανθία φιγούρα στην υποδοχή μας χαμογελάει πίσω από το γραμμόφωνό της και φαίνεται πως μας δίνει υπόσχεση για την αποψινή μας διασκέδαση υπό ρυθμούς jazz, soul και funky. Οι τοίχοι πραγματικά σου δημιουργούν την αίσθηση, πως βρίσκεσαι στην παλιά εποχή της Γαλλίας, τη δεκαετία του ’60.

Jolie Môme | Ένα μοναδικό Cocktail Bar στο ΜαρούσιΗ μαγεία του μαγαζιού όμως δεν είναι αυτή,αλλά τα cocktail που προσφέρει, αφού γίνονται όλα κάτω από την επίβλεψη ενός από τους καλύτερους bartenders της Αθήνας, του Σπύρου Davios. Ξέρει πολύ καλά την χημεία των cocktail, και δεν μπορείς να αρκεστείς στην δοκιμή του ενός. Σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει κάποιο ποτο που να σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Fresh Lady, Mastiqua is my Lådy, Fruity Julep, Mastiqua Cookie Fizz Cream είναι μόνο μερικά από τα “μαγικά φίλτρα” του Jolie Môme.

Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Σίγουρα όμως μπορούν να επαναληφθούν. Και η επίσκεψη μας θα είναι σύντομη.

 Διαβάστε περισσότερα για το Jolie Môme

Συντάκτρια | Μαριάννα Χανιώτη 

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;