Ναργιλές | Για ρακόμελα στο Περιστέρι

Ναργιλές | Περιστέρι | Καφεποτείο Είναι λίγες οι φορές που ο αδελφός μου μου κάνει πρόταση για να με βγάλει έξω. Παρ’ όλα αυτά δεν έχω παράπονο για τις επιλογές των μαγαζιών που κάνει. Έτσι, μια από αυτές τις φορές, αποφάσισε να με πάει στο στέκι του, στο Περιστέρι. Το όνομα του μαγαζιού, Ναργιλές. Δεν είναι καθόλου τυχαία η ονομασία του, αφού θεωρείται ένα από τα πρώτα μαγαζιά στην Αθήνα όπου γεννήθηκε η ιδέα του ναργιλέ, πρίν ακόμα γίνει μόδα.

Ο Ναργιλές είναι ένα μικρό μαγαζί με ξύλινη διακόσμιση και περιτριγυρισμένο με Ναργιλές | Καφεποτείο | Περιστέρι πορτρέτα του Καραγκιόζη και όχι του Αλή Πασά, όπως θα ήταν αναμενόμενο. Ένα καραφάκι αυθεντικό ρακόμελο, έντεχνη- ροκ μουσική και ναργιλές με διάφορες γεύσεις, είναι ίσως ο ιδανικότερος συνδιασμός για τους λάτρεις αυτού του είδους.

Μήλο, κεράσι, λεμόνι, γλυκόριζα, γιασεμί και φρούτα του πάθους είναι μόνο μερικά είδη καπνού για τον ναργιλέ σου. Ο ιδιωκτήτης του μαγαζιού έφτασε μέχρι την Αίγυπτο για να μάθει σώστα τη τέχνη του και να επιλέξει την σωστή σοδειά καπνού για τους πελάτες του.Από την άλλη μεριά, τα ποτά που σερβίρει έχουν άρωμα Κρήτης, αφού το ρακόμελο και το οινόμελό του έρχονται κατευθείαν από κρητικούς παραγωγούς.

Μετά από αυτό το ταξίδι αρωμάτων, γεύσεων και μουσικών ακουσμάτων, ο Ναργιλές κατατάχθηκε στα αγαπημένα μου μαγαζιά!

Εκτίμηση: Φτηνό μαγαζί με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αξίζει μια επίσκεψη!

Συντάκτρια : Μαριάννα Χανιώτη 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον Ναργιλέ 

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;